2777
2789
همین... همینو نمیدونم که چرا دارم درس میخونم 

چون داری میبینی همه دارن همین مسیر رو میرن شما هم داری میری بدون اینکه فکر کنی،خیلی ببخشید معذرت میخوام،الان جامعه ما شبیه گوسفند شدن،یه نفر سمت یه کاری می‌ره مابقی سرشون رو پایین میندازن میرن دنبالش.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیری که بیشتر جذبتون میکنه

من تنهایی رفتم بازار و هرچیزی ک بیشتر جذبش میشدم رنگ و همه چی دیگه فهمیدم ک علاقمه .حتی یه رستوران از کنارش ردشدم حسم گف رفتم داخل نشستمو وخیلی قشنگ از خودم پذیرایی کردم .علاقتوباید بری دنبالش

صبرکن ازاین بع بعد قشنگ میشه❤️✌️💫
چون داری میبینی همه دارن همین مسیر رو میرن شما هم داری میری بدون اینکه فکر کنی،خیلی ببخشید معذرت میخ ...

:/

خوب الان چیکار کنم؟ 

به هر حال باید یه شغلی چیزی برا آیندم در نظر بگیرم الانم اومدم ببینم شماها چه جوری پیداش کردین

:/ خوب الان چیکار کنم؟  به هر حال باید یه شغلی چیزی برا آیندم در نظر بگیرم الانم اومدم ببینم ...

اگه درس میخونی که در آینده شغلی پیدا کنی درس نخون از الان برو سمت یه کاری خیلی بهتره

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
اینا همش بهانس،شما خودت نمیخوای

باشه حرفت درسته ، حالا بیا از ی جهت دیه نگا کنیم 

من ۳ سال عمرمو گذاشتم پایه ی رشته ایی ک نمیخوام و زوری رفتم دنبالش ، ۷ تاشم نتونستم پاس کنم و الان تحت فشارم ،

طرف دوم ، ۵ ساله ک ب اینا میگم من عاشق اشپزیم استعدادشو دارم ، حتی ت خونه بهترین چیزهارو درس میکنم بدون اموزش ، تا بفهمن چقدر علاقه دارم ، 

طرف سوم ، میگن اشپزی حمالیه و ی کاره خیلی چرتیه ، سر افکندمون میکنی با این کار ، ولی ت باز زورتو بزنی ، تمام پس اندازتو بدی ب قالب و مواد، گالری گوشیت پره عکس و فیلم اشپزی باشه ، وقتی ک اشپزی میکنی کیک درس میکنی انگا ک ت این دنیا نیستی در حالی ک چن ساعت بی وقفه داری کار میکنی  ، اما وقتی درس نمیکنی افسرده ایی ، وقتی بهت میگن اشپزی بی اشپزی میزنی زیره گریه ب حدی ک بهش علاقه داری ، خانوادمم زیاد اپن ماین نیستن ک بگم اره میرم ت ی کلاس دیه ثبت نام کنم ، حالا بازم میگی من نمیخوام؟؟؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

باشه حرفت درسته ، حالا بیا از ی جهت دیه نگا کنیم  من ۳ سال عمرمو گذاشتم پایه ی رشته ایی ک نمیخ ...

ببخشید درخواست میدم قبول کنید