2777
2789
عنوان

زن و شوهری

1900 بازدید | 62 پست

سلام دوستای گلم

لطفا تا آخرش رو بخونید🙏🏻

به نظرتون مردی که نزدیک چهل سالشه و وابستگی به خانوادش داره تغییر میکنه؟ 

خانوادش هر مشکلی پیش میاد میگن بچس! همه میگن بچه ست. 

مثلا خانوادش میرن مسافرت هرچی از دوری میگذره این بی تاب تر میشه با اینکه تلفنی هر روز خدا باهاشون در تماسه... همش میگه احساس تنهایی میکنم.ترس از دست دادنشون رو داره چون هروقت لازم باشه حمایتش میکنن. در ضمن اصلا نمیزاره باهاش صمیمی بشم. میگه تو زندگی خودتو بکن من زندگی خودمو!!!! آخه مگه میشه؟ مشاور گفت گارد عجیبی داره و اگه کسی وارد حریمش بشه رسما به هم میریزه.حتی مادر خودش هم گفت من هزار راه رو امتحان کردم که باهاش صمیمی بشم نمیزاره...درونگراست و به کسی زود اعتماد نمیکنه. در ضمن اوایل ازدواج اقرار کرد که سم پاشی کرده و نزاشته من و خانوادش صمیمی بشیم چون ترسیده من و خانوادش یکی بشیم علیه اون!!!! آخه مگه میشه ما علیه اون بشیم... 

به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستونک بزارین دهنش بهونه نمیگیره دیگه😐

بابا من ۴۰ سالشه دوتا داماد داره این کجاش بچس🤦‍♀️

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂