2777
2789

شمایی ک دوقلو باردارین کسی تو خانواده خودتون همسرتون دوقلو داشتین؟؟؟

کارخاصی برای دوقلو شدن انجام ندادین؟؟

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
درکت می کنم. من مادر شاغلم. ساعت کار طولانی. فاصله طولانی از خونه تا کار. بدون ماشین. با مترو....... ...

نه خداروشکر محل کارم نزدیک مهد کودک بچه هاست ماشینم دارم ولی بازم جابه جایی شون سخته مخصوصا حالا که هوا داره سرد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوقلوهام کلاس سوم اند الان ولی تنها نصیحتی که می تونم بکنم این که از ماههای اخر بارداری کمکی بگیر برای کارهای خونه و بعدشم که نی نی هات به سلامتی دنیا اومدن به کمکش تو کارهای خونه و بچه داری نیاز پیدا می کنی. از خودت مراقبت کن زیاد تغذیه عالی خواب و استراحت کافی....

اگ عادت کردن چییییی😐برم جایی ک نمیتونم گهواره رو باخودم ببرم

اول ایتکه کلا با دو قلو جایی رفتن سخته حداقل تا یک سال بعدم کریر حتما لازم داری میتونی تو کریر تکون بدی بخوابن

کریر رو ک حتما میخرم از کی شروع کنم ب خریدن سیسمونی؟

ببین نمیخوام بترسوونمت یا نگران بشی ولی احتمال زود به دنیا اومدن دو قلو ها یکم بیشتره به نظرم تا ۷ ماه دیگه کارهاتو تموم کن من تو ۷ ماه دیگه استراحت مطلق شدم ۷.۵ ماه هم به دنیا اومدن .۳۴ هفته به دنیا اومدن

ببین نمیخوام بترسوونمت یا نگران بشی ولی احتمال زود به دنیا اومدن دو قلو ها یکم بیشتره به نظرم تا ۷ م ...

آره میدونم احتمالش زیاده

دلیل زود ب دنیا اومدنشون چیه؟میشه پیشگیری کرد؟

و اینکه از چن هفته تکون میخورن؟؟؟

الان راحتی ؟من آرزوی یه خواب دو ساعته رو دارم

اره خدا رو شکر الان اوضاع خوبه دیگه😂😂😂 فقط تکالیفشون که اونم خدارو شکر همکاری می کنن اما پارسال که انلاین بود مدارس خیلی سخت بود