2777
2789

سلام من 6ماهه اقدامم و منتظر نی نی 

خودم مشکلی ندارم همسرمم نمیدونم مشکل داره یانه 

ماه پیش بارداری شیمیایی داشتم که بعدش رفتم سونو خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم نه سایز نه کیست نه هیچی

این ماهم که 27روزه منظم پریود شدم حوصله نداریم دکتر بریم

به دلیل علاقه شدید همسر و خودم به نی نی هر ماه هی استرس اینو دارم که میشه یانه

از طرفی برادرشوهرم ازواسپرمه ولی خب علایم داره منم چون مشکلشونو میدونستم از سمت همسرم خیلی نگرانم که نکنه مشکل داره

شنیدم بیخیالی خیلی تاثیر داره من دوران تخمک گذاریم اصلا استرس ندارم ولی نزدیک پریودم دایما در حال چک کردنم کسی هست که بیخیال شده باشه و باردار شده باشه؟

اونایی که تصمیم به بیخیال گرفتن میاین دور هم باشیم ؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵سال منتظر بودم ک خدا بهم داد الکی ناامید نباش ب این زودی اره بی‌خیالی خیلی تاثییر داره 

بسپار ب خدا همه چی رو خدا همه چی درست می‌کنه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

منم مث خودت اقدامم عزیزم..اما خب مشکل تنبلی تخمدان دارم دوساله اقدامم اما سه ماه پیش با دارو بارداری پوچ داشتم فعلا ک بیخیالم

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
بارداری شیمیایی چطوریه؟

علایم بارداری داشتم شدید بی بی چکم مثبت شد روزی که خواستم برم ازمایش پریود شدم بعد 7 ساعت خونریزی پریودی بازم ازمایشم مثبت شد ولی کم کم افت کرد و بتام صفر شد 

من دقیقا ماهی ک اصلا فکرشو نکردم ک میشه یا نمیشه، باردار شدم

اگر میخوای زودتر به نتیجه برسی تغذیه تون رو حسابی اوکی کن چیزای مقوی خرما و تخم مرغ محلی و ... بخورید

و از کیت تخمک گذاری استفاده کن و از روزی که مثبت شد اقدام کن تا ۴ روز پشت سر هم 

و اصلا بهش فکر نکن میشه یا نه 

ان شاءالله که به زودی دامنت سبز میشه

علایم بارداری داشتم شدید بی بی چکم مثبت شد روزی که خواستم برم ازمایش پریود شدم بعد 7 ساعت خونریزی پر ...

انشالله این ماه باردار بشی عزیزم 

از من به تو نصیحت

خیلی بهش فکر نکن میدونم سخته ولی سعی کن آروم باشی و بیخیال

اقدام داشتع باش و از رابطتت لذت ببر 

هرچی فکر نکنی زودتر میشی

منم میخوام از سه ماه دیگه اقدام کنم.فقط میدونم اگر بهش فکر نکنی میگیره حامله میشی   ولی واسه ش ...

اصلا حس خوبی ندارم به اینکه همسرم این ماه بره دکتر 

چون شنیدم بارداری شیمیایی نشونه خوبیه 

ماه بعد میریم دکتر

میخوام این ماهو بیخیالیو تست کنم ببینیم چی میشه

خب موافقی این ماه بیخیال باشیم اصلا تصمیم بگیریم ماه بعد بریم دنبال درمان ؟

اره موافقم ولی خب من هم خودم هم همسرم آزمایش و چکاپ و عکس رنگی همه چی دادم ولی نشده

خدایا شکرت