بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و اگه حتی ی لباسشم داشته باشه میتونه جنیش کنه.مو ک دیگه جای خود داره
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
میدونم میشه با این کار بخت دخترو بست یا باز کرد. و اگه حتی ی لباسشم داشته باشه میتونه جنیش کنه.مو ک ...
نگا کن.
برین پیش ی ادم کار درست سرکتاب وا کنین.
و ی باطل السحر قوی بگیرین.
چقد بد ذاتن اونایی ک برعلیه دیگران سحر میکنن.
شایدم کار اون نبوده
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
زنگ بزن آبرو شرفشو ببر اشغال چرا بی اجازه این کار کرده اگه میخواد کاری کنه قبل کارش خدا نابودش کنه خدا محوش کنه از رو زمین
خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها. واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» 🙏🙏