2777
2789
عنوان

نیاز به دلداری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست
ول کن بابا انتظار از خونواده شوهرتو صفر کن من برای دفاع از پایان نامه ام مادرشوهرمو هم دعوت کردم چون ...

اینجور ادما وقتی میبینی واسه کسی دیگه کار میکنن میگی مگه من کمتر از فلانی بودم

یا زورت میبره که چرا عین طبل تو خالی فقط صداشون بلند

خدا نسل ادم تازه به دوران رسیده رو برداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دقیقا یعنی فقط لب و دهنن ادعاشون گوش فلک کر میکنه به ما که میرسن میبینی یا ندارن یا وقت ندار ...

ای بابا

ولی خدا بی جواب نمیذاره

من یادمه برا یلدایی شوهرم دستش تنگ بود ،مادر شوهرم به شوهرم گفت یه چی بخر ببریم،شوهرم گفت ندارم 

مادرشوهرمم گفت پس هیچی دیگه ،در صورتی که یه سکه تازه خریده بود برا خودش

من خیلی دلم شکست ،بالاخره منم جلو خانوادم آبرو داشتم،ولی گذشت بعد چند ماه مادرشوهر مجبور شد همون سکه رو بفروشه برا یه مسئله چرت و پرت ،انقد دلم خنک شد که نگو 

احتمالا اونموقع هم بهونه ای بیارن ندن بعضیا اینجورین دیگه! اگه همسرت برات کم نمیذاره در حد توانش، ...

نه واقعا واقعا همسرم تا میتونه هرچیزی که میخوام فراهم میکنه

گوشی لباس فلان و بهمان

اما گاهی باید دربارش غر بزنم نمیسه انگار🤣🤣

اینجور ادما وقتی میبینی واسه کسی دیگه کار میکنن میگی مگه من کمتر از فلانی بودم یا زورت میبره که چرا ...

دقیقا اینا ک گفتی خصوصیات مادر شوهر منه غریبه پرسته بیرون ی جور رفتار میکنه همه میگن وای چه زن خوبی اما سه تا عروسشم نقره داغ میکنه هممون تقریبا قطع رابطه ایم باهاش

یه فروردینی بی حوصله

هیچ دلیلی هرکی ندونه فکر میکنه منو بزور گرفتن درحالی که وقتی اومدن خواستگاری با خانوادم اشنا شدن کا ...

نمیدونم شرایطت چطوره اما کاراشو نکن

هر خوبی در حق این قوم میکنی فکر میکنن وظیفت بوده!دندتم نرم!

ای بابا ولی خدا بی جواب نمیذاره من یادمه برا یلدایی شوهرم دستش تنگ بود ،مادر شوهرم به شوهرم گفت یه ...

اخ منم خیلی دیدم اینجوری میشن

حتی یکبار عروسی رفتم من خیلی دلم شکست برگشتم خونه تا مدت زیادی هم رفت و امد نکردم و جالب هروقت واقعا دلم میشکنه مادرشوهرم به خرج میفته رو دستش

نه واقعا واقعا همسرم تا میتونه هرچیزی که میخوام فراهم میکنه گوشی لباس فلان و بهمان اما گاهی باید د ...

غر بزن گاهی که فکر نکنه مامانش مادرشوهری در حد لالیگاس

اما خودتو ناراحت نکن💞

نمیدونم شرایطت چطوره اما کاراشو نکن هر خوبی در حق این قوم میکنی فکر میکنن وظیفت بوده!دندتم نرم!

الان دیگه خیلی خیییییلی کم شده

در حدی که وقتی دعوت میکنه فقط یه ظرف بشوذم یا سالاد درست کنم

اما تا همین یکسال پیش هرکاااااری حتی خونه تکونی هم بود به من زنگ میزد

اونم کسی که یکسال نیست رفته خونش

اینقدر یکبار ناراحت شدم که همسرم گفت دیگه نرو و نکن

دقیقا اینا ک گفتی خصوصیات مادر شوهر منه غریبه پرسته بیرون ی جور رفتار میکنه همه میگن وای چه زن خوبی ...

منم اوایل مادر خودم هرچی میگفتم میگفت وای خدا عروس مثل تو نصیب کسی نکنه چقدر بدبینی

الان خودشم صداش در اومده

غر بزن گاهی که فکر نکنه مامانش مادرشوهری در حد لالیگاس اما خودتو ناراحت نکن💞

نه خودشم قبول داره که یه جاهایی کم گذاشتن

در اخر مباحث هم میگه گور بابای همشون😂😂😂

اخ منم خیلی دیدم اینجوری میشن حتی یکبار عروسی رفتم من خیلی دلم شکست برگشتم خونه تا مدت زیادی هم رفت ...

برا منم گفتن بچه دار شدی جبران میکنیم

بعد بارداریم یه روز مادرشوهرم گفت من دستم خالیه کادو بچت باشه بعدا 

منم گفتم اشکال نداره اما نزدیگ زایمان به همه گفتم که قرار جشن بگیرم، و به خواهر شوهرمم گفتم که ما رسم داریم کادو رو بلند اعلام میکنیم(البته واقعا این رسم و نداریم و صرفا برا این گفتم که یکم خجالت بکشن) خلاصه خواهرشوهر به مادر شوهرم گفت اونم از ترس اینکه جلو فامیل آبروش نره رفت طلا خرید 

برا منم گفتن بچه دار شدی جبران میکنیم بعد بارداریم یه روز مادرشوهرم گفت من دستم خالیه کادو بچت باشه ...

باز خوبه اونموقع یه حرکتی زدن

فکرکنم باید ماهم از این روش استفاده کنیم🤣🤣