2777
2789
عنوان

نیاز به دلداری دارم

282 بازدید | 29 پست

من واقعا امشب خیلی ناراحتم

چندسال توی این سایت هستم اما هیچ وقت نیومدم بگم مشکلم چیه ولی امشب دیگه بهم فشار اومد

یکی از بستگان چندشب پیش عروسیش بود و خب طبق همه عروس ها مادرشوهرش هم بهش پاگشا داد هم همه کاری براش کردن هم اینکه براش طلاهارو هرچقدر کم اما خریدن

من عروس زمان کرونایی بودم... یعنی بدون هیچ مراسمی همون اول کرونا رفتم خونه خودم

قبل از اون هم خانواده شوهرم نه طلا خریدن نه حتی سر سفره عقد زیرلفظی دادن

وقتی هم که زمان عروسیم بود گفتم حداقل با کادو جبران میکنن که اونم نکردن

یعنی کادویی که مادرشوهر من داد با کادوی فامیل های دور من برابری میکرد

الان که کرونا تموم شده و ما هم هی عروسی دعوت میشیم مدام بقیه عروس هارو میبینم و حرص میخورم

در حالی که میخوان همینا عروسی یا جشن فامیل های دورشون برن میگیم فلان قدر کادو بده میگن زشته

اما نمیدونم زمان من زشت نبود

نه حلقه نه سرویس نه کادو نه زیرلفظی

هرچی هم میشه برای بستن دهن من میگن انشاالله بچه به دنیا اومدنت فلان کار میکنیم🥲🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همینکارو کردن

خانواده شوهرو ولش کن، دنبال ارزش خودت توی کارهای اونا نگرد.

مهم خودت و شوهرتی، اگه هرکاری در حد توانش برای خوشحال کردنت میکنه، باقی مسائل هیچ اهمیتی نداره.

هر خانواده ایی یه سبکی داره و سطح شعور همه مث هم نیس.

خانواده همسر منم بشدت خسیسن ولی پولدار!

من شوهرمو انتخاب کردم نه اونارو، پس اصلا مهم نیست.

البته جونم دراومد تا به این درجه از عرفان رسیدم😂

هعی کاش خانواده هامون یکم سخت میگرفتن

واقعا بنظرم منم اگر خانوادم سخت میگرفتن درست میشد

من مادرم هی گفت درمورد فلان چیز پاپیچ نشو تو که خونه بابات همه چیز داشتی چشم و دل سیری پس هی نگو فلان چیز زشته

دلت خوش باشه عزیزم و تنت سلامت .بیخیال خودتو درگیرش نکن .سعی کن خودت و شوهرت خوش باشین .

سعی میکنم اما دیگه گاهی عصبی میشم

من از کل طلاهایی که الان دارم فقط یه انگشتر نشون برام اوردن

ارزش ادما به مادیات نیست اما گاهی حس میکنم خرد کردن منو

خب دلیلی کارشون چی بود؟ آخه حلقه رو که حتما بایستی میخریدن. 

هیچ دلیلی

هرکی ندونه فکر میکنه منو بزور گرفتن درحالی که وقتی اومدن خواستگاری با خانوادم اشنا شدن کاملاااااااا هم راضی بودن

و جالبه من مادرشوهرم الان بیشتر کاراش با من

برای منم همینکارو کردن خانواده شوهرو ولش کن، دنبال ارزش خودت توی کارهای اونا نگرد. مهم خودت و شوهر ...

خیلی سخت این درجه😂😂😂

منم بیخیالم اما یه جاهایی واقعا ناراحت میشم

چه بسا من مادرشوهرم زمان کادو عروسی دادن بهم گفت دیگه حالا الان این در توانم بود

اونوقت واسه یه بنده خدایی همین چندوقت پیش چه بریز و بپاشی میکرد

واقعا بنظرم منم اگر خانوادم سخت میگرفتن درست میشد من مادرم هی گفت درمورد فلان چیز پاپیچ نشو تو که خ ...

اوف مامان منم همینه ولی این کارشون اشتباه بود ربطی به چشم و دل سیری نداره ،بعصی چیزا وظیفشون بود انجام بدن،

اونام ماشالله زرنگ تا دیدن مامانم اینا ساده ان حسابی سو استفاده کردن

خیلی سخت این درجه😂😂😂 منم بیخیالم اما یه جاهایی واقعا ناراحت میشم چه بسا من مادرشوهرم زمان کادو ...

میفهممت کاملا

برای من نه برای سال نو، نه شب یلدا نه حتی عید قربان چیزی آوردن. حتی سر عقدمم کادویی بهم ندادن!

یه گردنبند بود که از دوران دوستی به همسرم گفته بودم دوسش دارم و برام خریده بود که عقد کردنی بیاره برام، مادرش میگف اونو بفروشیم سرویسشو بخریم!

خانواده ما خیلی اهل بریز بپاشو خرج کردنه ولی اونا اصلاااا!

دوسال مغز همسرمو خوردم که این چه خانواده اییه تو داری!

ولی آخرش دیدم فقط دارم رابطمونو خراب میکنم و همسرم گناهی نداره که خانوادش اینجورین!

ولش کن بابا.

اونقدر باکلاس و با عزت نفس بودی که نخواستی، من بعدم خودت باش و نذار حرص های زنونه اذیتت کنه

اوف مامان منم همینه ولی این کارشون اشتباه بود ربطی به چشم و دل سیری نداره ،بعصی چیزا وظیفشون بود انج ...

دقیقا دقیقا

یعنی فقط لب و دهنن

ادعاشون گوش فلک کر میکنه به ما که میرسن میبینی یا ندارن یا وقت ندارن یا بعدا جبران میکنن

میفهممت کاملا برای من نه برای سال نو، نه شب یلدا نه حتی عید قربان چیزی آوردن. حتی سر عقدمم کادویی ب ...

دقیقا منم همین شد

اخه تا چیزیم میشه میگن بعدا بچه دار شدی بهت میدیم

دیگه زمانی که بچه دار شدم به چه دردم میخوره

ما هم همه اهل کادوهای بزرگ و سنگینیم اما اینا انگار میخوان از سر خودشون باز کنن

ول کن بابا انتظار از خونواده شوهرتو صفر کن من برای دفاع از پایان نامه ام مادرشوهرمو هم دعوت کردم چون هی میگفت منم ببر منم ببر بعد ی شاخه گل نیورد بعد دفاع هم میگفت اره کلی دعا خوندم فرستادم دهن داورات بسته شن یعنی میخاست بهم برسونه که اگه دعاهای اون نبود من نمیتونستم دفاع کنم.ولی مامان بابام حسابی ترکوندن گل و کیک و ناهار خواهرم اینا هم ی باکس گل گنده و کادو ولی مادرشوهر هیچی حتی تو مراسم دفاع من با نامزدم عکس تکی میگرفتن دوتایی پس گور بابای همشون

یه فروردینی بی حوصله

دقیقا منم همین شد اخه تا چیزیم میشه میگن بعدا بچه دار شدی بهت میدیم دیگه زمانی که بچه دار شدم به چ ...

احتمالا اونموقع هم بهونه ای بیارن ندن

بعضیا اینجورین دیگه!

اگه همسرت برات کم نمیذاره در حد توانش، خودتو درگیر این افکار نکن

ا خانواده شوهر ضرر نرسه، خیرشو نخواسیم😒