2777
2789

دوستان سلام من ۵تا قرص دوتا واژینال و ۳تا زیر زبونی استفاده کردم...دو روز پیش ساعت۵ اینا تا ۲ سه چهار لخته دفع کردم سه تاش خونی یکیش باریک مث گوشت که نصفش رگه سفیدو نصفش قرمز بود بعد اون هم دردم تموم شد خیلی کم شد هم خونریزیم در حد لکه بینی خون ابه شد الان حتی در حال قطع شدنه ایا طبیعیه؟؟یا اصلا سقط نشده چرا اینقد خونریزیم کم بود و دردم هم کم بود چیکار کنم نمیخام کورتاژ شم نکنه اصلا سقط نشده کی برم سونو

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شش هفته سقط داشتم برو سونو

عزیز خونریزیت چه مدت ادامه داشت همینجوری کم بود؟؟فردا برم معلوم میشه؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

عزیزم بعد جذب شدن قرص باید یکم طناب میزدی بپر بپر میکردی که جفت و جنین باهم خارج بشن چیزی تو رحمت بمونه باعت عفونت و نازایی میشه اگر بدنت نتونه خارج کنه واسه سلامتیه خودت باید کورتاژ کنی زود برو دکتر تا خطرناک نشده بعدم حداقل ۱۰ -۱۵ روز خون ریزی داری

فردا برو‌سونو ببین چیزی داخل رحم مونده یا نه

فردا برم معلوم میشه؟؟

عزیزم بعد جذب شدن قرص باید یکم طناب میزدی بپر بپر میکردی که جفت و جنین باهم خارج بشن چیزی تو رحمت بم ...

خیلی پریدم و طناب زدم گرمیجات و زعفرونم خوردم

حدود ده روز خونریزی داشتم  من بعد قرص صدتا طناب زدم کامل تخلیه شد

من خیلی طناب زدم واسه همون هر چی اومد همون شب اومد بعدش لخته دیگه نیومد تبدیل شده به خون خیلی کم لکه بینی