میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونموعزیزم اما اگه فک میکنی سرما خوردس من سریع یه دیفن هیدارمین چند دیقه بعد سرماخوردگی هم میدم بعد آب عسل و سوپ الانم ک فصل لیمو شیرین ایناس خیلی خوبه واینکه نصف لیمو ترش رو با ۱چهارم لیوان اب رقیق کنید بخوره خیلی عالیه
دختر منم الان بیشتر از یکماهه صداش گرفته ی و از دهان نفس میکشه بینیش کیپه سه بار دکتر بردم دو بار آزیترو مایسین خورد و الان هم شربت حساسیت اما خوب نشده متاسفانه
پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد. اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است. توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه. تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.