2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

334 بازدید | 23 پست

دخترم چند روز پیش صداش گرفت امروزم تب کرد

ازیترومایسین میخوره

میخواد سرفه کنه انگار نمیتونه چرا؟

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

یعنی نفسش میگیره 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونموعزیزم اما اگه فک میکنی سرما خوردس من سریع یه دیفن هیدارمین چند دیقه بعد سرماخوردگی هم میدم بعد آب عسل و سوپ الانم ک فصل لیمو شیرین ایناس خیلی خوبه واینکه نصف لیمو ترش رو با ۱چهارم لیوان اب رقیق کنید بخوره خیلی عالیه

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

دختر منم الان بیشتر از یکماهه صداش گرفته ی و از دهان نفس میکشه بینیش کیپه سه بار دکتر بردم دو بار آزیترو مایسین خورد و الان هم شربت حساسیت اما خوب نشده متاسفانه 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
شاید خلط داره  بخور براش بذار تنفسش راحتتر میشه عزیزم  یا ببرش دکتر قبلا آزیترومایسین ن ...

چرا هفته پیش هم خورد همچین علائمی نداشت

حساسیت نداره؟ دختر من ب دیفن هیدرامین حساسیت داشت سرفه کردنی کبود میشد

ن کبود نمیشه

انگار نمیتونه سرفه کنه 

نمیدونموعزیزم اما اگه فک میکنی سرما خوردس من سریع یه دیفن هیدارمین چند دیقه بعد سرماخوردگی هم میدم ب ...

همه اینکارارو انجام دادم  خیلی بیشتر از اینا

این انفولانزا انگار نمیخواد دست برداره

این سرفه هم مدل جدیده،میترسم ریه ش درگیر بشه

دختر منم الان بیشتر از یکماهه صداش گرفته ی و از دهان نفس میکشه بینیش کیپه سه بار دکتر بردم دو بار آز ...

من ب خاطر سرفه کردنش میترسم ریه ش درگیر شده باشه باشه

ی بارم گفت قلبم درد گرفت دوثانبه بعد گفت خوب شدم

لعنت به مریضی دخترمن تب داشت هفته پیش 5شنبه  تازه خوب شده باز بعد چندروز دوباره امشب تب داره

مثل دختر من

اصلا نمیدونم چیکار کنم

اینهمه چرک خشک کن خورد بازم امروز اینطوری