2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 23 پست

خروسک مثلا من میگم بهش دختر منم بعد از چند روز مریض بودن اینطوری شده آنفلونزا گرفته الن یکماه و نیمه درگیرشیم  نگم برات  هیچ دارویی  روش اثر نداره کم میکنه دارو تموم میشه ازنو تب میکنه مریض میشه آزمایش هم داده مشکلی نداشت 

رو میزم شده داروخونه  از گیاهی گرفته تا شیمیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروسک مثلا من میگم بهش دختر منم بعد از چند روز مریض بودن اینطوری شده آنفلونزا گرفته الن یکماه و نیمه ...

دخترمنم بچگی خروسک خیلی میگرفت ولی بعدش خوب شد

الان تب داره،ولی سرفه کردنش عجببه برام

منم یخچالم فقط دارو همه جوره،الانم اب داغ و عسل و سیر قاطی کردم بخوره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

راستی دخترت از خلط زیاد نمیتونه سرفه کنه انگار ی چیزی خفش میکنه کارایی که من کردم و یخورده بهتر شده ولی کاملا خوب نشده یک بخور دو آبنمک این دوتا بعد این همه درگیری یذره بهترش کرده با این بارهنگ چهار تخمه  این چندتا فعلا از خسخسش کم کرده ولی خب دخترم آزیر ششمین شسقژع

و خورد بعد ی هفته دکتر سفکسیم داد اونم خورد بعدش چند مدت دوباره تب کرد آمپول  سفتراکسیون زد بعدش سرفش که میگرفت چون رفلاکس داره بالا میره ببخشید خلطش سفید بود دوباره بعد سه چهار روز زرد شد الن که رو اوردم عطاری سرفه تک توکه  ولی همچنان ویروس بیخیالش نشده  مدرسه هم همون اوایل مریضیش دوهفته نفرستادم دوباره النم ی هفته نفرستادم وتا اینکه کامل خوب شه نخواهم فرستاد فقط بگم خسسسسسسسته ام 

آزیترو مایسین رو بد تایپ کردم 

متوجه شدم عزیزم

انشالله همه بچه ها خوب بشن

راستی من توی شیشه سُس پیاز میپزم میخورن ب نظرم خیلی خوبه

اینم امتحان کن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببرش اول عکس ریه و متخصص آلرژی ببینه حتما حتما 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺