2777
2789
عنوان

باردارا و بچه دارای اصفهان بیاید

1816 بازدید | 22 پست

زایمانم طبیعیه میلاد برم یا زهرای مرضیه؟!؟!؟! 

دکتر مریم محمدبیگی برم یا دکتر کیهانه اساسی!؟؟؟؟

خواهش میکنم اگ اطلاعاتی دارین کمکم کنیذ نمیدونم چیکارکنم 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
زهرای مرضیه
1
16%
میلاد
5
83%
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیهانه اساسی رفتم آی وی اف بیفایده

یعنی کارشخوب نبود یاکلا ای وی اف شانسیه؟؟ 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
۳۸میلیون دادم آی وی اف تعیین جنسیت بیفایده

وای واقعا انقد هزینه کردی چرا فایده نداشت پس؟؟؟ خیلی برا تعیین جنسیت میان پیشش ک

من زهرای مرضیه رفتم قرار بود طبیعی باشه ولی نشد و آخرش سزارین شدم خوب بود و هزینش نسبت به میلاد خیلی کمتره

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
میلاد خصوصیه زهرامرضیه خیریه فکر کنم تفاوت داشته باشند

زهرای مرضیه هم خصوصیه تو رده صدوقی و عسگریه هست

من زهرای مرضیه رفتم قرار بود طبیعی باشه ولی نشد و آخرش سزارین شدم خوب بود و هزینش نسبت به میلاد خیلی ...

اره رسیدگیشم من خیلی تعریفشو شنیدم 

دکترتون کی بود راضی بودین ازش؟؟ ب دادتون رسید؟؟ 

بیمارستانشاز اوناست ک اصرار ب طبیعیدارن ب هرقیمتی؟؟ 

خواهش میکنم فک کنبن دارین ب خواهرتون کمک میکنین من خیلی وقتی ندارم وو پراز استرسم

من کیهانه اساسی رفتم آی وی اف بیفایده

نمیدونیدزایمان تاشخوبه اساسی یا نه چجوریه؟؟ 

من غرضی بودم طبیعی هم زایمان کردم خیلی عالی بود هم تمیز بود هم رسیدگی خوب بود 

میشه بگید دکترتون کی بود؟؟ 

خانومای گل نفری 5تا صلوات براتون میفرستم فقط خواهش میکنم دلسوزانه کمک کنید من از فکرو خیال خوابم نمیبره نمیتونم انتخاب کنم