2777
2789
عنوان

با این همه درس چه غلطی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه کنکور دکتری میخوام بخونم هی عقب میندازم 

به جای گوشی و سریال و خیلی کارای الکی بشین بخون 

ولی اینم بدون هیچ ربطی به شرمندگی خانواده نداره 

درس بخون برای آینده خودت 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
چند ماهشه نازیییییی🥹حتما هر چی ساعت میگذره سرحال ترم میشه😂

۵ ماهش داره کامل میشه هرشب کارمه خودم لوس و بغلش کردم...دیگه خستم خستهههه

برای شادی روح پدرم و شفای مادرم یه صلوات میفرستین❤

وای منو یاد سوم و پیش دانشگاهیم انداختی منم مث تو دیقه نودی بودم همیشه هم شبا بیدار بودم بخاطر درسایی ک نخوندم😑😑

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

وای منو یاد سوم و پیش دانشگاهیم انداختی منم مث تو دیقه نودی بودم همیشه هم شبا بیدار بودم بخاطر درسای ...

😂😂😂😂 منم همیشه تا ۳ صبح بیدارم 

نمیدونم حلا قبول میشم یانه 

به هر حال ممنون از همگی میرم درس میخونم دیگه

۵ ماهش داره کامل میشه هرشب کارمه خودم لوس و بغلش کردم...دیگه خستم خستهههه

آره نباید بد عادت میکردی آدم پیش خودش فکر میکنه بچشو خیلی دوست داره محبت میکنه ولی اینجوری هم بچه اذیت میشه هم مادر

من پسرم ۱۴سالشه از صبح واسه امتحان فرداش میخوند الان رفتم دیدم کتاب تو دستش خوابش برده خیلی خسته بود

دوستان من پسرم خیلی استرسی هست واسه درساش از کلاس اول من و همسرم خیلی سخت گیری نکردیم یا هیچ وقت واسه نمره دعواش نکردیم پسرمم همیشه۲۰میشه اکثرا (واقعا زیاد درس میخونه)ولی اگه ۱۹و۷۵ شه میاد کلی گریه میکنه یا شبا گاهی از خوابش میزنه برای بار چندم مرور میکنه چطوری آرومش کنم؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
😂😂😂😂 منم همیشه تا ۳ صبح بیدارم  نمیدونم حلا قبول میشم یانه  به هر حال ممنون از همگی ...

قبول میشی انشاالله ولی اینو بدون از گوشی بازی هیچی درنمیاد امسال و سال بعد رو خوب بخون ک تو کنکور رتبه خوبی بیاری منو همین گوشی بدبخت کرد الانم دیپلمم و نتونستم دانشگاه دربیام🥲

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭