بچه ها خواهر شوهر بنده البته الان متوجه شدم من با ی نفر در ارتباط اون موقع این خانوم دوتا بچه دختر ۹ و۶ ساله داره البته اول بار من فک میکردم ارتباطشون درحد پیامک فقط بعدش فهمیدم نه باوو شده تماس تصویری بعدش فهمیدم نه حضوری ام دیدن همو شدید وعمیق ارتباط باهم گرفتن حالا شکایت میکرد که شوهرش بعد واینها منم میدونسم کمبود محبت شدید داره ولی نکه براینکارو بکنه میدونین اصلا باورش برام سخت بود خیلی انگاربهم شوک وارد شده بود چون خیلی مذهبی و حجابی بود بعدش به شوهر بدبختش گف نمیخامت ایناها خلاصه ازین مشاور ب اون مشاور هیچ حالا اینا ها شوهرش خب شده این دس برنمیداره حالم گرفته اس زندگیشون خبه شوهرش خیلی پاک ومعصوم دارم میسوزم که چطور نون این بنده خدارو میخوره خیانت میکنه شوهرش نگا میکنم نمیتونمم حرفی بزنم زندگیشون میپاشه بچه هاش چی شما بودین چکارمیکردین از ی طرف میگه نمیتونم دس بردارم ازین آقا ومیخامش واز طرف دیه میترسیم طلاق بگیره بدبخت بشه چون این خودشم به گفته خواهرشوهرم طلاق گرفته دوتا بچه داره با بچه ها خواهرشوهرم میشه ۴ تا حالا این چطو از پس مخازج میخاد برمیاد نمیدونم میگیم لاقل آدرس بده به یکی از ما تحقیق کنیم ببینیم کیه اصن شاید دروغ میگه بعد بدبخت کن خودتا هوف همش همین دیه فقط دارم میسوزم میدونم ولی نمیتونم بگم