2777
2789

بچه ها خواهر شوهر بنده البته الان متوجه شدم من با ی نفر در ارتباط اون موقع این خانوم دوتا بچه دختر ۹ و۶ ساله داره البته اول بار من فک میکردم ارتباطشون درحد پیامک فقط بعدش فهمیدم نه باوو شده تماس تصویری بعدش فهمیدم نه حضوری ام دیدن همو شدید وعمیق ارتباط باهم گرفتن حالا شکایت می‌کرد که شوهرش بعد واینها منم میدونسم کمبود محبت شدید داره ولی نکه براینکارو بکنه میدونین اصلا باورش برام سخت بود خیلی انگاربهم شوک وارد شده بود چون خیلی مذهبی و حجابی بود بعدش به شوهر بدبختش گف نمیخامت ایناها خلاصه ازین مشاور ب اون مشاور هیچ حالا اینا ها شوهرش خب شده این دس برنمیداره حالم گرفته اس زندگیشون خبه شوهرش خیلی پاک ومعصوم دارم میسوزم که چطور  نون این بنده خدارو میخوره خیانت میکنه شوهرش نگا میکنم نمیتونمم حرفی بزنم زندگیشون میپاشه بچه هاش چی شما بودین چکارمیکردین از  ی طرف میگه نمیتونم دس بردارم ازین آقا ومیخامش واز طرف دیه می‌ترسیم طلاق بگیره بدبخت بشه چون این خودشم به گفته خواهرشوهرم طلاق گرفته دوتا بچه داره با بچه ها خواهرشوهرم میشه ۴ تا حالا این چطو از پس مخازج میخاد برمیاد نمیدونم میگیم لاقل آدرس بده به یکی از ما تحقیق کنیم ببینیم کیه اصن شاید دروغ میگه بعد بدبخت کن خودتا هوف همش همین دیه فقط دارم میسوزم میدونم ولی نمیتونم بگم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز ی خانم بود داشت تعریف میکرد دوست پسر دارم شدهرم خیلی بداخلاقه کتکم میزنه خرجی بهم اصلا نمیده میگفت عاشق اون پسره شدم حالا میدونه اون پسر هم ادم خوبی نیست به همه هم گفته باعاش دوسته ولی دست بردار نبست مبگفت اگه ش هرم بهم محبت میکرد خرجیمو میداد من دنباله ی همدم نبودم

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
با شوهرت مشورت کن خداا زنا و مردای اینجوریو از رو زمین برداه واقعا چطوری میتونن با وجود بچه و شووهر ...

نمیشه فقط من میدونم بگم به اون میزنه یکاریش میکنه

نمی دونم چی باید بگم 

فقط میتونم بگم قلبم درد گرفت از این همه خیانت 

خیانت هیچ توجیهی نداره و جز کثیف ترین‌کارا

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
نمی دونم چی باید بگم  فقط میتونم بگم قلبم درد گرفت از این همه خیانت  خیانت هیچ توجیهی ند ...

درکل اینکه من متوجه شدم ولی نمیتونمم بگم سخته خدا میدونه چقد من با این بشر حرف زدم 

چی بگم از خیانت 😔

من بودم اصلا به این ماجرا کاری نداشتم 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
دیروز ی خانم بود داشت تعریف میکرد دوست پسر دارم شدهرم خیلی بداخلاقه کتکم میزنه خرجی بهم اصلا نمیده م ...

دیه عادی شده متاسفانه اینکه شوهرش خیانت کارنیس اون داره اینکارومیکنه خیلی بده