2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

8974 بازدید | 178 پست

یه ادم عوضیی میاد گوشیه دوستمو هک میکنه و دوستم چند تا عکس کاملا ل.خت داشته ، و این هکره هم یکی از اشناهای دورشونه و ادرس خونه رو داره 

الان هم تند تند تهدیدش میکنه میگه باید هفته ای ۲ بار با من رابطه داشته باشی و گرنه عکستو ب تمام مخاطبات میفرستم 

الان واقعا موندیم چیکار کنیم ب خانوادشم نمیتونه بگه ک قانونی شکایت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو شات ندار مگ؟

شکایت کنه دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دوستت چرا عکس کاملا لخت گرفته و بد تر اون نگه داشته؟؟؟ بدنشو تو آیینه نمیتونست ببینه؟؟؟؟

واقعا سوال شد برام

اون بی ناموس هم بدین دست فتا پدرشو در میاره

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

به پلیس فتا اطلاع بده

اگ دوستت نخواد حتی خوانوادشم نمیفهمن

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

بدون اینکه به خانواده بگه میتونه شکایت کنه.. اسمی چیزی هم ازش برده نمیشه.. به فتا هم شکایت کنه میشه.. نترسه فقط و چیزی دستش نده! پدر یارو رو در میارن

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

باید بره پیش پلیس فتا چند ساله ؟

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂