2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست

دوستان من خودم حتی هقته قبلم هم هیچ اعتقادی به دعانویسی و این خرافاتا نداشتم کلی الان زندگیم داره نابود میشه یکی آتیش انداخته وسط زندگیم من زندگیمو دوست دارم نمیخوام نابود شه

اگه می‌شناسید معرفی کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ای ندارم بدتر از این دیگه امکان نداره بشه...خواهشا اگه می‌شناسید بهم بگید

نه من یه مشت ادم دغل باز میشناسم 

ولی اگه دعا نویست ادم نابلدی باشه راه این اجنه ها رو به زندگیت باز میکنی بعدها خدایی نکرده خیلی اذیتت میکنن 

سعی کن دنبال دعانویسی باشی که سید باشه و کار بلد 

ولی اگه از من میشنوی برو دنبال یه راهکار دیگه 

او را خواندیم ولی اجابت نکرد. چه کنیم؟

دعانویس بزرگتر و بخشنده تر از خداست؟

مگه غیر اینه که هر نعمتی الان دور و برمونه ، حتی کوچیکتریناش که وجودشون واسم عادی شدنو اصلا به چشممون نمیان ، از لطف خداونده ؟ 

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

شکرگزار باشیم و امیدوار 

دوستان من خودم حتی هقته قبلم هم هیچ اعتقادی به دعانویسی و این خرافاتا نداشتم کلی الان زندگیم داره نا ...

بسم الله الذی لایضرومع اسمه ی شئ فی الارض ولافی السما وهوسمعیع العلیم..لااله الاوحده هولاشریک له .له الملک وله هوالحمدوهوعلی کل شئ القدیر...روشب هاوصبح هابخوان احدی نمیتونه بهت آسیبی بزند..

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

دعانویس بزرگتر و بخشنده تر از خداست؟ مگه غیر اینه که هر نعمتی الان دور و برمونه ، حتی کوچیکتریناش ک ...

حرفاتو قبول دارم. کلی چیز داده بدون اینکه به زبون بیاریم خواستنش رو. اما تکلیف خواسته هامون چی؟ نگو که حکمتی توش بوده و از این حرفا که قبول ندارم

ژاله ژوله هستم  خواهر امیر مهدی ژوله   
حرفاتو قبول دارم. کلی چیز داده بدون اینکه به زبون بیاریم خواستنش رو. اما تکلیف خواسته هامون چی؟ نگو ...

اتفاقا منم پرتوقع تر از این حرفام که بگم حکمتی توی اجابت نکردنش بوده ولی ناامید نمیشم انقدر صداش میزنم تا جوابمو بده

اتفاقا منم پرتوقع تر از این حرفام که بگم حکمتی توی اجابت نکردنش بوده ولی ناامید نمیشم انقدر صداش میز ...

چی بگم.... من خستع شدم انقد صدا زدم و نشنید. انگار که نیست

چی بگم.... من خستع شدم انقد صدا زدم و نشنید. انگار که نیست

یه پیشنهاد دارم براتون از امروز به بعد هرچی دعا کردین رو بنویسین

باور کن من یه بار یه دعایی رو نوشتم و خیلی دوست داشتم که بشه   الان که میرم میخونمش میبینم اصلا اون رو بهم نداده ولی خیلی بهتر و راحت ترش رو بهم داد و واقعا ممنون خدا هستم 

شاید اگه ننوشته بودمش الان مثل خیلی دعا های دیگه م اصلا یادم رفته بود  دعاهایی که شاید اگه یادم میموند الان میگفتم چه خوب شد بهم نداد

خیلی از خدا ممنونم ولی بابت یکسری چیز ها ازش شرمنده م

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
یه پیشنهاد دارم براتون از امروز به بعد هرچی دعا کردین رو بنویسین باور کن من یه بار یه دعایی رو نوشت ...

دوسع ساله هرشب دارم دعا میکنم. مگه میشه یادم بره.. ولی چشم می نویسم. هرشب بنویسم یا یه بار کافیه؟