2777
2789

سلام بچها من کنکوری تجربی ام

پشتم

401 اولین کنکورم بود

نتونستم هنوز شروع کنم واقعا سختمه اصلا دست و دلم نمیره ب درس راهکاری دارین بدین 

مثلا 1 ساعت هم بخونم فقط همون 1 ساعت هر دیقش زجر اوره 

بنظرتون میشه تا کنکور زیر هزار منطقه 2 شد؟ 

چیکار کنم چجوری شروع کنم

سال اول اصلا نخوندم رتبم افتضاح شد انگیزه نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم وضعیتم مثل تو کنکوری ۱۴۰۱ بودم و رتبم خیلی افتضاح شد ولی شروع کردم دارم میخونم

اول از همه اگه میتونی مشاور بگیر کمکت میکنه برای شروع اگرم نه روزانه برا خودت برنامه بریز و هرجور که شده خودتو مجبور کن به برنامت برسی و با کیفیت بخون 

دوم سعی کن محیط برا خودت اماده کنی من خودم هرروز میرم کتابخونه کتابخونه همه درس میخونن توهم مشتاق درس میشی اگه نزدیک به خونتون کتابخونه هست برو کتابخونه

بعدم نگران نباشیم ۸ ماه وقت داریم میخونیم ان شاالله موفقم میشیم

شروع کن قوی تر از همیشه و ادامه بده

از روزی سه تا درس شروع کن 

زیست و شیمی هرروز تو برنامت باشه

فیزیک و ریاضیم یه روز درمیون اگه تو درسی مشکل داریم فیلم اموزشی دانلود کن ببین

یکم افتادی تو روال و عادت به درس کردی هرچهارتارو تو برنامت بزار

اگه شبا دیر میخوابی کم کم خوابتو تنظیم کن و سعی کن صبحا زود بیدار شی که به برنامت برسی

اینم بگم😂چون وضعیتت شبیه منه دوست دارم بهت انگیره بدم کمکت کنم چون منم حالم هیلی بد بود

میگی پارسال نتیجه کنکورم افتضاح شد خب شد که شد

تو این چندماه با تموم توانت تلاش کن امسال از اونایی که مدرسه میرن وقت بیشتری داری بیشتر میتونی درس بخونی

پرسشای کلاسی و این چرت وپرتارو نداری کامل میتونی وقتتو بزاری برای تست 

تو تلاشتو بکن موفق میشی