2777
2789
عنوان

دخترم ماهی دوس داره ولی گوشت نمیخوره بنظرتون ایرادی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست
بچها نمیخورن چرا..دلم میخواد بخوره

مادر این بچه هم همینطوره 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب ..امتحان میکنم

من گوشت چرخ کرده چون گوشت گوساله اس نمیدم ولی گوشت گوسفند و اونمقدار که میخوام براش بپزم چرخ میکنم و لای به لای برنجش میذارم ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ممنونم گلم

خواهش میکنم اذیت میشی ولی عوضش ویتامبنای بدنش تکمیل میشه من اکثرا غذای پسرمو جدا درست میکنم با روغن زیتون یا روغن کنجد

خواهش میکنم اذیت میشی ولی عوضش ویتامبنای بدنش تکمیل میشه من اکثرا غذای پسرمو جدا درست میکنم با روغن ...

واقعا من اکثرن جدا درست نمیکنم ولی جدیدن نهار پخصوص براش درست میکنم چون شبت برا خودمون غذای اصلی رو درست میکنم..روغن کنجد کارخونه ای میخری؟ 

واقعا من اکثرن جدا درست نمیکنم ولی جدیدن نهار پخصوص براش درست میکنم چون شبت برا خودمون غذای اصلی رو ...

قبلا کارخونه ای ولی الان یه آشناهست روغن کنجد ازش میخریم