2777
2789

سلام.

من تازگی ها استخدام رسمی شدم.تو این چند وقته چند نفر گذری گفته بودن بیا ضامن ما بشو که بهشون میگفتم هنوز حکمم نیومده.الان که دیگه حکم رسمیم خورده خیلی نگرانم.دیروز هم یکی از همکارام بهم گفت میشه بیای ضامن من بشی برای وام ازدواج؟منم اصلا نه گفتن بلد نیستم.نه روم شد بگم نه نه دلم میخواست بگم باشه.با خودم میگم ضامن یکیشون بشم بقیه هم میان درخواست میکنن.آدم تنگ نظری نیستم فقط میترسم.این بنده خدا هم دختر خوبیه،برای وام جهیزیه میخواد.نمیدونم چی بهش بگم؟اصلا اگر یه وقت کسی ازم خواست ضامنش بشم چی بگم که ناراحت هم نشه؟ضامن این دختره بشم یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کارخیره آدم نمیدونه چی بگه ولی به جز شما همکارای دیگه نیستن که ضامن بشن شما تازه وارد محیط کارتون شدید خیلی شناخت ندارید روشون به بقیه خیلی رک بگو شرمنده من نمیتونم ضامن کسی بشم حوصله دردسرندارم

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

چيزي نيست ك خب خواهراي منم هميشه ضامن همكاراشون ميشن متقابلا اونام ضامن اينا ميشن ، اينحوري ك همرو رد كني وقتي خودت نياز داشته باشي كسي ديگه صامنت نميشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

حالا اگه دوس نداري بگو سقف صمانتم پره ، البته با توجه به اينكه تازه استخدام شدي يكم تابلوعه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چيزي نيست ك خب خواهراي منم هميشه ضامن همكاراشون ميشن متقابلا اونام ضامن اينا ميشن ، اينحوري ك همرو ر ...

بله اگر ایشونم همکار رسمی بودن متقابلا ضامن هم میشدیم خیال منم راحت تر بود.ایشون طرحی هستن.معلوم نیست بعد طرحش بمونه یا بره.منم تازه چند ماهه تو محیط کار باهاش آشنا شدم.واسه همین نگرانم.وگرنه‌ چون برای ازدواج میخواد دلم نمیاد بهش بگم نه