من واقعا ارزو دارم پژوهشگر باشم اما تا الان نمیدونستم این چیزی که من میخواستم خودش شغل هست و تا الان دنبال پیدا کردن مسیر و هدف بودم و بخاطر سردرگمی خیلی از فرصت هامو از دست دادم
اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ارشدم از نظر کاری هم همیشه دوست داشتم اولویتم زندگی و زن بودنم باشه و در عین حال بیکار و ...
پژوهشگریم اینجوری نیس ک بشینی خونه و بیکار باشی باید جامعه اماری داشته باشی مصاحبه میدانی ، پرسشنامه ، و.. نمیدونم تاحالا پایان نامه نوشتی یا نه ولی اگر نوشته باشی باید بدونی خیلیییی وقت گیره خیلی چارچوب داره و خیلی تحقیق عملی و غیر عملی میخواد
Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
دوست عزیز شما اول باید رشته ای ک دوست داری توش پژوهش کنیو پیدا کنی بعد ادامه بدی همینجوری ک نمیشه پژ ...
درسته من رشته ام انتخاب کردم ولی همیشه برام سوال بود که اینده شغلی من چی میشه، اگر جایی استخدام شدم چه جوری به امور خانه برسم برای همین سردرگم بودم و بین کار و درس و نتونستم انتتاب درستی داشته باشم
اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید