2777
2789

وقتی زندگیتون جالب نیست

خونتون سرده روابط

دیگه احساس تنهایی میکنین

زیاد با کسی رفت و آمد ندارین کسی هم خونتون نمیاد 

با این وجود من حوصله خودمم ندارم 

شما چه جوری اینقدر به خودتون میرسین آرایش و لباس آنچنانی و روشن و قشنگ 

من بخوام بیرون برم چون دلم خوش نیست زیاد به خودم نمی‌رسم نهایت یه مانتو رنگی چه اونم زیر چادر مشخص نیست بقیشم که همش مشکی می‌پوشم 

چه جوری با وجود این مشکلات میتونین اینقدر شاد باشین

من خودمو دوست ندارم علاقه ای هم به خودم ندارم ولی چون خدا گفته زندگی کنید تا وقتی ببرم پیش خودم 

پس دارم ادامه میدم 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی که حوصله ندارم حالم بده کار نمیکنم کم‌ کم سعی میکنم موهامو اتو میکشم ارایش میکنم پیراهن میپوشم ...شعر میخونم.. خیلی خال آدم خوب میشه

حتی شده لاک بزن

یه روز برو ارایشگاه

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

3 4 سال درگیر افسردگی بودم فقط مشکی میپوشیدم و کلا هیچ لباس و مانتویی نمی‌خریدم بعد از اون بهتر شدم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚