2777
2789
عنوان

پسری که میگه عروسی نمیگیرم

606 بازدید | 57 پست

من با دوست پسرم چهار ساله در ارتباطم ولی خب میدونم خونوادم راضی به ازدواجمون نمیشن در هر حال میگه اگه یه روز ازدواج کردیم بجای عروسی میریم ماه عسل من خودمم زیاد با عروسی موافق نیستم خرج اضافیه بنظرم ولی احساس میکنم از همین الان خسیس بازی در میاره 

و از همین الان میگه نمیخام پسفردا به خانوادم بی احترامی کنی 

منو دوست پسرمم سر مهریه مشکل داشتیم می‌گفت اول ۵ تا بعد گفت ۱۴ تا نمی‌دونم من پر توقع ام یا واقعا این خسیسه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی خرج اضافی هم باشه که نیست شما نباید نگران این خرج باشی و از الان نشون بدی لیفت خرج اضافه نداری

چرا نباید عروسی بگیری حتی به غلط و اضافی بودن ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من یکی باشم قبول نمی کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎