2777
2789

شوهرم میگه من تعادل روان ندارم اگه دارو مصرف کنم تو دادگاه میتونه بگه ازم ازمایش بگیرن؟من عصبی شدم اما دیوونه نیستم یا ازم تست میگیرن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگرشوهرت بخواد طلاقت بده نیاز،به هیچ دلیلی نداره راحت میتونه طلاقت بده  واسه چیشه ثابت کنه شما ...

میخوام تازه درخواست بدم میترسم تو دادگاه یه چیز بگه عصبی بشم خیلی حساسم بعد بگه ببینید دیونس بخاطر حضانت بچه میپرسم

میخوام تازه درخواست بدم میترسم تو دادگاه یه چیز بگه عصبی بشم خیلی حساسم بعد بگه ببینید دیونس بخاطر ح ...

ربطی نداره اما واسه حصانت چنانچه شما پرونده پزشکی داشته باشی استعلام میگیرن از دکترت که بیماری شما در چه حدی هست ...صلاحیت شما باید اثبات بشه ..اصلا ازمایش نمیفرستن 

ربطی نداره اما واسه حصانت چنانچه شما پرونده پزشکی داشته باشی استعلام میگیرن از دکترت که بیماری شما د ...

پرونده پزشکی دقیقا چیه؟من یبار دارو خورده بودم بعد شوهرم منو برد اورژانس معدمو شستشو دادن من قصدم خودکشی نبود الان منو با اون میترسونه که تو پرونده پزشکی داری