2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم هربچه ای یه مدل بهش میسازه اگرمیخوای فقط شیرخشک بدی اپتامیل بده ولی اگرمیخوای درکنارش شیرمادربخوره نان بده نان وزن دهی بچه روخوب می‌کنه اپتامیل میگن ازنظرایمنی یکم شبیه شیرمادره دیگه خودت ببین کدوم به کارت میادمن خودم شخصا فقط شیرنان دادم وراضی بودم ولی به شرط اینکه به بچه بسازه بعضی از بچه هامون پرچربه اسهال میگیرن باهاش وبعضی هم برعکس بااپتامیل یبوست میشن

خواهرم هربچه ای یه مدل بهش میسازه اگرمیخوای فقط شیرخشک بدی اپتامیل بده ولی اگرمیخوای درکنارش شیرمادر ...

بله درکنار شیر خودم میخوام بدم 

یه بار نان بهش دادم از این جدیدا، اسهال شد

بله درکنار شیر خودم میخوام بدم  یه بار نان بهش دادم از این جدیدا، اسهال شد

اگه غذاخوره چیزای سفت بده بهش اسهال نشه من تو حریره و غذاش میریزم خوبه

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
30 سیسی؟؟کم نیس؟ چقد وزن گرف ماهی؟

تازه همونم دکتر میگف نده چون شیر خودم کافی بود ولی من میدادم چون خودم گوشت نمی‌خورم میگفتم نکنه پروتئین مورد نیاز بدن پسرم تو شیرم نباشه برا همون حدود۹ماه بهش دادم البته اواخر شد روزی۶۰سیسی 

وزن گیری پسر من عالی بود یادم نیس ماهی چقد بود ولی تپلی بود یه کم و هر وقت رفتم برا وزنگیریش گفتن تو نمودار روی خط نارنجی بود

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
تازه همونم دکتر میگف نده چون شیر خودم کافی بود ولی من میدادم چون خودم گوشت نمی‌خورم میگفتم نکنه پروت ...

منم شیرخودمو میدم و کافیه روز دوپیمونه تو غذاش میریزم فعلا یکماهه نمیدونم اصلا اضافه کرده یا ن. بنظرت کارمو ادامه بدم ؟؟ چون بعد 6 ماهگی دیکه کم وزن گرف . بچه شما از اول تپلی بود یا بعدشیرخشک تپل شد؟

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕