2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی قهر میکنه😑😑😑

948 بازدید | 25 پست

کوچکترین اتفاقی بیوفته قهر میکنه حتی اگه حق با من باشه اون قهر میکنه😑😑😑واقعا کلافه ام کرده

بعضی وقتا ۱هفته اینام طول میکشه بعضی وقت ها هم که زود تموم میشه چند بار قهر میکنه مثلا تو ۲۴ ساعت اگه روز تموم شه قهرش سر یه موضوع دیگه باز قهر میکنه

من قبل ایشون اصلا فکر نمیکردم مردها اینحوری باشن

حس میکنم شاید بخاطر این باشه که تو خانواده خیلی بهش بها دادن

دقیقا شوهرمنم همیطوره 

خودم میرم جلو 

برا اشتی 

ی وقتایی حالم بهم میخوره مثل پیش دبستانی ها 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابامم همینطوریه دقیقا مامانم محلش نمیده فقط باهاش حرف میزنه بابامم مجبور میشه حرف بزنه😂😞خیلی شگرد ...

کاش منم بلد بودم از این شگرد ها🙁البته منم محل نمیدم 

یا شاید بعضی وقتا بعضی شگردها رو امتحان کنم

ولی ایشون نوبره واقعا ،نمیدونم چقدر بایدزمان  بگذره تا من عادت کنم یا ایشون درست بشه

از نامزدیمون بخوای حساب کنی  تقریبا دوسال میگذره از عروسیمونم ۶ ماه

تازه من الان شرایطم خاصه ۵ماهه باردارم و بجای اینکه اون بیشتر ناز منو بکشه اینجور رفتار میکنه باهام

شوهر منم همینه مردا همشون عنن

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

شوهر منم‌اوایل اینجور بود یک سال طول کشید  تا یاد گرفت به جای قهر کردن مشکلش رو بگه و حرف بزنه..بهش بگو خدا شور و شعور داده هم شور زندگی داری هم‌شعور حرف زدن پس قهر و دعوا نکن حرفاتو بگو من‌میشنوم‌اگه درست بود قبول میکنم اگرم درست نبود صحبت میکنیم

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

عزیزم مردا همشون خصلت بچهگونه دارن منو شوهرم دعوا میکنیم هر روز ولی فقط من قهر میکنم 

این راهو امتحان کن شاید جواب بده هر دفعه قهر کرد برو پیشش قربون صدقش برو بش بگو‌قهر قهرو‌کی بودی خخخ دوبار اینکارو بکن دفعه بعد قهر کرد محلش نذار ادم میشه