2777
2789
عنوان

باردارا و مامانای باتجربه بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اینجورین🥰من خانمای زیادی دیدم اینطورین،خوش به حالت من هفته ششم انقدر حالت تهوع داشتم هیچی نمیخوردم☹️

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟
دوتا سقط داشتم قبلا ،یبارش رشد نکرده بود ، بخاطر همین یکم‌نگرانم 

نگران نباش عزیزم خانومای باردار دوماه اول و نباید هییییچ ب خودشون فشار و استرس وارد کنن چون خیلی مقوله مهمیه آرامش برای لانه گزینی..آروم باش ریلکس بسپرش دست خدا.هرچی خودش صلاح دید هم ن باشه انشالله بسلامتی طی کنی بارداریتو عزیزم

نمیدونم چرا ولی احساس میکنم اگه ویار اینا داشته باشی بچه سالمه و رشدش خوبه🙄🙄  میگم من بتام ۱ ...

نه از این احساسها نداشته باش من سر دخترم از اول تا آخر بارداری همه کاری میکردم هیچ مشکلی نداشتم باورت میشه ن کمر درد، ن ذره ای حالت تهوع، ن فشار ب مثانه اصلا اینقد راحت بودم دخترمم هیچ مشکلی نداشت، حالا برعکس این بارداریم همش کمر درد، درد مثانه نمیتونم از جام بلند شم بچمم مشکلی نداره اما ی بارداری خوب تا آخرش برای کمتر کسی پیش میاد ب نظرم و جزو خوش شانسها هستن

بعضیا اینجورین🥰من خانمای زیادی دیدم اینطورین،خوش به حالت من هفته ششم انقدر حالت تهوع داشتم هیچی نمی ...

بهم میگی خوشبحالت اما واقعا دلم ویار و تهوع میخواد😂😂😂

نگران نباش عزیزم خانومای باردار دوماه اول و نباید هییییچ ب خودشون فشار و استرس وارد کنن چون خیلی مقو ...

آره دقیقا اوایل بارداری خیلی مهمه...سعی میکنم بهش فکرنکنم اما باز گاهی فکروخیال میاد سراغم...ممنونم عزیزم...

نه از این احساسها نداشته باش من سر دخترم از اول تا آخر بارداری همه کاری میکردم هیچ مشکلی نداشتم باور ...

بارداری ها باهم فرق داره ،هیچکدوم از دوتا بارداری شبیه هم‌نمیشن...من سرقبلی سینه هام انقدر دردناک شده بود اما اینسری عادیه عادیه ..

بهم میگی خوشبحالت اما واقعا دلم ویار و تهوع میخواد😂😂😂

😅واقعا هیچکس از شرایطش راضی نیس☹️منم دلم میخواد نداشته باشم هفته شونزدهمم هنوز تهوع دارم🤮

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟