2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه😍🤍🌸

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
مثبته خداروشکر انشآلله برات بمونه  عزیزم دارو یا امپول محرک تخمدان استفاده کردی ک باردار شد ...

اسی مثبته....من  قرص محرک تخمدان مصرف کردم زیر نظر پزشک دوماه ماه اول هیچ تخمک ازاد نشد ولی ماه دوم ازاد شد والان باردارم..

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

اسی مثبته....من  قرص محرک تخمدان مصرف کردم زیر نظر پزشک دوماه ماه اول هیچ تخمک ازاد نشد ولی ماه ...

جدی چ خوب عزیزم چ محرک هایی استفاده کردی و اینم بگو فولیکول هات چند بودن ک باردار شدی ؟؟؟؟؟

دوستان من پریود شدم اما بی بی هام اینجوری که میبینین مثبت میشه قبل لکه بینی و خونریزی هم مثبت میشد اما الان پررنگ تر شده انگار 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

جدی چ خوب عزیزم چ محرک هایی استفاده کردی و اینم بگو فولیکول هات چند بودن ک باردار شدی ؟؟؟؟؟

اسم قرص یادم نیس ولی به شدت تنبلی تخمدان داشتم هم راست هم چپ یه قرص داد گف از روز۵ پریودی بخور روزی ۲ تا به مدت ۵ روز..روز۱۲ پریودی رفتم سونو فولیکول صفر بود بعد همین قرص روبه همین شکل ماه بعد ولی روزی سه تا باز ۱۲هم رفتم سونوباز صفر بود.فقط ۲ تا فولیکول بزرگ شده بودن که گف ۲ یا۳ روز دیگه آزاد میشن ورابطه داشته باش.. که باردارشدم

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

اسم قرص یادم نیس ولی به شدت تنبلی تخمدان داشتم هم راست هم چپ یه قرص داد گف از روز۵ پریودی بخور روزی ...

عزیزم اسم قرص لتروزول بوده چون ب منم داده

من فولیکولم روز ۱۲ پری ۲۴ بود الانم یه هفته ب پری مونده بنظرت باردار میشم؟؟؟

اندازه فولیکولتو نگفتی؟؟

عزیزم اسم قرص لتروزول بوده چون ب منم داده من فولیکولم روز ۱۲ پری ۲۴ بود الانم یه هفته ب پری مونده ب ...

اره همین بود.‌.چرا که نه انشالله  که باردارمیشی فقط میدونی که باید رابطه ۱۲ ۱۳ پری باشه..بزرگترین قطر فولیکول در هر دو تخمدان ۱۱mmبود

اره همین بود.‌.چرا که نه انشالله  که باردارمیشی فقط میدونی که باید رابطه ۱۲ ۱۳ پری باشه..بزرگتر ...

اوه ۱۱ ک کوچیکه من تنبلی دارم یکی ۸ بود ۳ و ۵ و یکی ۱۳

ولی باردار نشدم این ماهم ۱۳ و ۲۴

بنظرم فقط دست خداس