2777
2789
عنوان

چرا من آخه

392 بازدید | 17 پست

چرا زندگی من اینجوریه حالا یه شب بعد هزار شب دیر اومدم خونه همه قیافه گرفتن  بابام جواب سلام نداد داداشم از تو خونش زنگ زد داد کشید سرم اصلا به اون چه مربوطه ولی نمیتونم هیچ غلطی بکنم

خدایا خودت جوابشونو بده

از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم          باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باز خوبه تو میری بیرون خواهر خانواده من نمیزارن پامو از در بزارم بیرون رنگ بیرونو ندیدم 

چرا نمیزارن

از تمام دلتنگی ها،اشک ها و شکایت ها که بگذریم          باید اعتراف کنم مادرم که می خندد خوشبختم...
چند سالته ؟؟با کیی بیرون‌بودی .؟؟پدرت اطلاع داشته که قراره دیر بیای؟؟؟

بیست سالمه اره بابا میدونست ولی داداشم زیر گوشش وز وز میکنه اینو جو میگیره

ای بابا ☹️خب وقتی می دونستن دلیلی نداشت این رفتارا رو انجام بدن 

روانین دیگه