2821
2789

خانما من درخواست استرداد جهاز کردم و شوهرمم اومد امضا کرد گفت پس میدم همشو . بعد از رای دادگاه ، شنبه ۲۰ روز وقت اعتراض تموم میشه و بعدش برم حکمو میدن؟؟؟ 

یه جا نوشته بود دوباره اجراییه میره واسه شوهرم بعد ۳۰ روز اگه نفرستاد بعدش میتونی بری بیاری

چه جوریه تورو خدا کمک

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی شوهرت اجازه میده برو وردار بیار فقط در حین‌جمع کردن و بار زدن فیلم بگیر مدرک داشته باشی چیا بردی و کی بردی 

اگ اجازه نمیده ک تا حکم بیاد زهی خیال باطل تا اون موقع خدا میدونه شوعرت چ بلایی سر وسایلا بیاره 

وقتی شوهرت اجازه میده برو وردار بیار فقط در حین‌جمع کردن و بار زدن فیلم بگیر مدرک داشته باشی چیا برد ...

اخه یه شهر دیگه س میخام با حکم برم دیگه واینسم و علاف نشم. بهم همشو نمیدن تا مامور نبرم

اخه یه شهر دیگه س میخام با حکم برم دیگه واینسم و علاف نشم. بهم همشو نمیدن تا مامور نبرم

ببخشید استارتر شما جهازتو لیست کردی؟امضا شده؟از این نظر میپرسم که مثلا اگر چیزای خوبتو بردارن به جاش اشغال بذارن کاری از دستت برمیاد ؟برای کسی میخوام

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یا مثلا یه چیزایی از جهازت کم باشه که تو لیست نبوده ولی اورده بودی و الان برداشتن؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اگه همینطوری برم نصفشو نمیدن عوضیا. بعدش دعوا درست میکنن

ممکنم هست بگن ک وسایلای مارو دزدینو بردن مامور ببر

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
ببخشید استارتر شما جهازتو لیست کردی؟امضا شده؟از این نظر میپرسم که مثلا اگر چیزای خوبتو بردارن به جاش ...

بله  عزیزم من لیست سیاهه داشتم با شاهد اگه لیست نداره فاکتور داشته باشه عالیه . همه وسایلاشو ریز و درشت بنویسه 

درخواست تامین خواسته هم بکنه اگر وسایلاشو خراب کنن همونجا صورت جلسه میکنن باید تازه شو واسش بخره یا پولشو بده

یا مثلا یه چیزایی از جهازت کم باشه که تو لیست نبوده ولی اورده بودی و الان برداشتن؟

با دو تا شاهد که داشته باشه همه چیزشو میتونه پس بگیره

2825
2823
2791
2779
2792