2777
2789
من  اینستا ندارم چقد خریده؟

فکر کنم نزدیک ۴۰۰اینا بود

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایزی اسلیم گرفتم الان چندروز دارم میخورم فقط یه مقدار سرگیجه داشتم که با مشاورش صحبت کردم گفت اگر خرما بخورم خوب فعلا دارم قرص ادامه میدم تا اخر ماه  ببینم چقدر وزنم کم میشه ولی همین که تا شب اصلا میل به غذا ندارم خیلی عالیه 

مشاورش خیلی خوب راهنمایی کرد 09194367037 این شمارش 

من ایزی اسلیم گرفتم الان چندروز دارم میخورم فقط یه مقدار سرگیجه داشتم که با مشاورش صحبت کردم گفت اگر ...

من زنگ زدن برای من قرص پلاتین فرستادنخوب مشاوره داد یعنی کامل توضیح میده من قبلانمیدونستم نباید لبنیات بخورم  برای من کامل توضیح داد که دلیلیسرگیجه ای که قرص گلوریا داشتم برای چی بوده 

و این که پرداخت درب منزل دارن خیلی عالیه دیگه به همه کسی میشه اعلام کرد 

من از الماس طب خواستم خرید کنم میگفتم باید پول واریز کنی چقدر هم بد برخورد کردن ولی این خانم عالی جواب داد واقعا کارش خوبه

من زنگ زدن برای من قرص پلاتین فرستادنخوب مشاوره داد یعنی کامل توضیح میده من قبلانمیدونستم نباید لبنی ...

عزیزم شما قرص پلاتین مصرف کردین راضی بودین؟ عوارضش قابل تحمل بود؟ اخه من دنبال یه قرص لاغری خوب میگردم اما همه یجوری از عوارض میگن ادم میترسه سفارش بده و اینکه فیک خیلی زیاد شده🥺

منقبل از بارداری باید وزنم حدود 14کیلو کم میکردم چون زمان کم داشتم مجبور شدم قرص لاغری بگیرم کلی گشتم تا مشاور پیدا کردم خیلی خوب راهنمایی کردن طبق دارو هایی که میخورم و شرایط بدنی من برام ایزی اسلیم فرستادن البته موردی که به نظرم  جاب بود این که یک هفته مهلت عودت داشتن و پرداخت در خونه بود با خیال راحت خرید میکنی و مشاور هم در طول دوره مدام وضعیت منو جک میکرد وزنم سریع کم شد الان 4 ماه باردارم 

چون از کارشون خوب نتیجه گرفتم به شما هم معرفی میکنم 09052085514 این موبایل مشاور بود

منقبل از بارداری باید وزنم حدود 14کیلو کم میکردم چون زمان کم داشتم مجبور شدم قرص لاغری بگیرم کلی گشت ...

من یه دوره تریپل برن خورده بودم خوب بود برای دوره دوم ایزی اسلیم خریدم ولی خوبیش این اصلاسردرد نداشتن با قرص قبلی یه چند روز سر درد داشتم ولی قابل تحمل بود برای ماه دوم مشاورشون بهم قرص ایزی اسلیم پیشنهاد دادم حدود 10.5کیلو هم وزنم کم شد خیلی راحت بودم اصلا نه ظعف داشتم و خیلی هم انرژِی داشتم خونه مثل بنز تمیز میکردم بدون خستی  

کلا مشاوره خانمی که باهاش صحبت خیلی صبور بود با حوصله جواب می داد من ازشون راضی بودم