2777
2789
عنوان

از بعداز زایمان جدا میخوابیم

923 بازدید | 52 پست

از اول ازدواجمون  تابستونا جدا میخوابید  چون زیادی گرماییه

از بعداز زایمانم جدا شده میگه اتاق گرمه یا شبا بچه نق میزنه نمیتونه بخوابه . 

هرچند خودم  خیلی اینجوری راحت ترم اخه قبلا انقد غر میزد  چرا گوشی دستته چرا چراغ خواب روشنه  ؟ چرا گرمه  ؟  

یکم باهاش  اخر شب حرف میزدم شاکی میشد نصف شب وقت حرف زدنه  انقد که  اینجوری برخورد کرده واقعاا  دیگه  حوصله غراشو ندارم.

نمیدونم چیکار کنم تو اتاق بگم بیاد میگه بخاری خاموش کن یا کم باشه باز بچه سرما میخوره  

😁😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم شب ها بخاری خاموش می‌کنیم 

البته همه میکنن 

شما هم بکن ، حیف پول ، قشنگ برو زیر پتو 

برای بچه هم لباس خواب بگیر 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

ماهم‌ سه ماه بعد زایمان تنها خوابیدیم بعد قهر کردم که نمیتونم بچه داری کنم باهم خوابیدیم سعی کن باهم بخابید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ما هم جدا میخوابیم. یه شب گفت بیا دیگه پیش هم بخوابیم پسرم کاری کرد گفت تورو خدا برگرد سر جات😂😂

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
ما هم شب ها بخاری خاموش می‌کنیم  البته همه میکنن  شما هم بکن ، حیف پول ، قشنگ برو زیر پت ...

وا کدوم شهری من که بخاری رو خاموش کنم تا صبح یخ میزنم.

چه کاریه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش