2777
2789
عنوان

پارتنر برای کتابخونی

158 بازدید | 25 پست

سلام 

بچه ها کسیو میخوام باهم رقابتی کتاب بخونیم من عاشق کتابخوندنم

کسی هست یا میدونید از کجا پیدا کنم؟

پی دی اف و کانال کتاب هم زیاد دارم

راستی مفید ترین کتابی که خوندید هم لطفا معرفی کنیییید تنکیو🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پایه ام اما نه کتاب PDF  کتاب باید تو دستات باشه  عاشق کتابم☹️☹️☹️

منم همینطور عاشق کتابم

ولی چون دسترسی به پی دی اف برام راحتتره از طرفی زود کتابارو تموم میکنم مجبورم با پی دی اف بخونم

خوبیش اینه یه دنیا کتابه

باید کار جالبی باشه🔥👌

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
منم همینطور عاشق کتابم ولی چون دسترسی به پی دی اف برام راحتتره از طرفی زود کتابارو تموم میکنم مجبور ...

درسته از لحاظ اقتصادیم مقرون به صرفه اس 

اما مراقب چشاتم باش

🥰🥰🥰

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟
منم دوس دارم باشم . ولی خیلی نه . باید وقت کنم . کتاب درسته باید توی دست باشه واثلی هزینش زیاده مگه ...

اره کتاب که عالیههه 

ولی من مشکلم اینه مدام باید بخونم کتاباروهم زود تموم میکنم😅

پیدا نکردم :( دقیقا دنبالشم

تلگرام سرچ کن،هست،من کتاب صوتی گوش میدم وگرنه پایه بودم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
دقیقا  این کتابای الکترونیکی مفت نمیارزن

می ارزن دیگه !! از لحاظ اقتصادیم میصرفه جون قیمت کتاب واقعا بالاس،ولی ممکنه به چشم آسیب بزنه،با صوتیا بهترن به نظرم تا pdf

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟
تلگرام سرچ کن،هست،من کتاب صوتی گوش میدم وگرنه پایه بودم

من صوتی هم گوش میدم پی دی افم میخونم

سرچ کردم ولی گروهایی که میاد مال قبله کسی فعال نیست عضو چندان هم ندارن