2777
2789

پمج شنبه هفته اینده عقد برادرشوهرمه بعد خانومش ترکه کلا عروسی و عقد و همه مراسم ها لباس ترکی میپوشن. .

.چه ایده ای دارین برای اکسسوری و اینبدلیجات هاش اگر عکسی چیزی دارید بفرستید مدل ارایش و مو و اینا هرچی بلدین بگید لطفا 

عقد جاریه خوشکل بشم😆😜

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم خانوم ترک هست یا لباس چی

عزیزم خانومش ترکه مراسم ها هم لباس ترکی میپوشن گفتن شمام لباس ترکی بپوشید از همین لباس محلی ها که کرایه ای هست تو بازار 

مدل مو ک زلف ترکی خیلی قشنگههه من عاشق لباس ترکی ام 😍🥲

ارایشم ک همون ارایشگاه انجام میده خوشکل میشه 

لباس ترکی هم بخوای بگیری گرونه حداقل ۸_۹ت 

میتونی کرایه بگیری خبلیم خوشکل هستن 

عزیزم خانومش ترکه مراسم ها هم لباس ترکی میپوشن گفتن شمام لباس ترکی بپوشید از همین لباس محلی ها که کر ...

والا ما تبریزیم ترکیم اما نمیدونم ترک کجارو میگین ک لباس محلی هم دارن

مدل مو ک زلف ترکی خیلی قشنگههه من عاشق لباس ترکی ام 😍🥲 ارایشم ک همون ارایشگاه انجام میده خوشکل می ...

صورتم تپلیه و گرده میتریم بهمـنیاد