دلم خیلی گرفته.مدتهاست درگیر ی موضوع عاطفیم.هر دری رو زدم.هر جور بلد بودم تلاش کردم.خیلی مضطربم.هر جایی هر موقعیتی اشک تو چشام جمع میشه.راستش رو بگم عاشقم.مشتاق وصال اگه به مصلحت باشه.خیلی به ذکر و دعا معتقدم.لطفا برام دعا کنید.به دعاهاتون ایمان دارم.خدا برای همتون بخاد.
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
با دلشکسته از خدا میخام عزیزم ب دلت ارامش بده از خدا میخام حاجت روا شی ... بیای خبر خوش بدی بهمون
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باورت میشه با دعات نور پاشیدی ب دلم؟باورت میشه گریم گرفت؟ممنونم مهربون خدا به تو هم کمک کنه
خخداروشکر عزیزدلم
این روزا حال دلم خرابه اما خیلی شنیدم ک دعای دلشکسته ها زود مستجاب میشه برات دعا میکنم عزیزدل دعا میکنم خدا دستت رو یه جوری بگیره ک از ته دلت بگی خدایا شکرت
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....