2777
2789
عنوان

خانوادم مسخرم میکنن

492 بازدید | 20 پست

روده من خیلی حساسه یعنی یکمی مراقب غذا خوردنم نباشم بدجوری دل پیچه میگیرم و صدا میدن روده هام طوری که بقیه هم میشنون صداش رو.

دانشگاهم میرم.بعد کلی تلاش یه روتین دارویی پیدا کردم برای هر روزم که صدا نده رودم و باید خیلی کم غذا بخورم و خیلی چیزهارم نخورم.

خانوادم اذیتم میکنن و هی گیر میدن که باید بخوری ‌ آخرشم مسخرم میکنن که می‌ترسی باز صدا بده شکمت... و هی به روم میارن و یه جورایی میخوان مجبورم کنن چیزایی بخورم که باعث میشن هر چند دقیقه ۱ بار برم دستشویی. بخدا منم دوس دارم بخورم ولی نمیخوام آبروم تو جمع بره سر چیزی که دست خودم نیست

چیکار کنم به حال خودم بزارن من رو😭

اولا مسخره کردن نداره اگه نمیفهمن تو هم مسخرشون کن.

دوما نگو نمیخورم. تظاهر کن میخوری... مثلا اگه ماست بده یه کمی بریز توی کاسه و الکی باهاش بازی کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولشه ولشون کن اونام کم کم ب نخوردنت عادت میکنن و عادی میشه براشون

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

عزیزم اولا که ابرو با این چیزا نمیره 

تو کلاس و تو اون جمعیت کی میخواد صدای شکمتو بشنوه 

حرفای خونوادتم بزار به پای اینکه دوست دارن و نمیخوان ضعیف بیفتی

هر روتین و درمانی هم میخوای شروع کنی حتما با نظر پزشک باشه و حرف اطرافیانت زیاد برات مهم نباشه از یه گوشت بگیر از اون یکی بده بیرون اینطوری زندگی برای اینقدرررر راحت میشه که حال میکنی

دوستی خابه خرسه است دیگه اونام دلشون میسوزه میخوان بخوری ک تقویت شه بدنت وگرنه نخوررن شما ک ضرری ب بقیه نمیزنه

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اولا مسخره کردن نداره اگه نمیفهمن تو هم مسخرشون کن. دوما نگو نمیخورم. تظاهر کن میخوری... مثلا اگه م ...

ماست راحته خواهر

میگن باید یه بشقاب پر برنج و لوبیا یا قیمه بخورم مثلا! چیزی که سمه برا من

ماست راحته خواهر میگن باید یه بشقاب پر برنج و لوبیا یا قیمه بخورم مثلا! چیزی که سمه برا من

بریز توی بشقابت باهاش ور برو ولی نخورش. خودتو با گوش مشغول کن یا اگه واقعا زیاد حرف میزنن هندزفری بذار که کلا صداشونو نشنوی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم اولا که ابرو با این چیزا نمیره  تو کلاس و تو اون جمعیت کی میخواد صدای شکمتو بشنوه  ...

صداش خیلی بلنده همه میشنون چند باری تو دبیرستان اتفاق افتاد و همه خندیدن😭 تو دانشگاهم که همه دنبال سوژن

عزیزممم

درکت میکنم بخدا منم توی همچین خونواده ای هستم. آدم همه ش دلش میخواد خودشو خفه کنه.

ببین دوتا کف دستات رو بهم بچسبون جوری که زاویه دستت و ساق دستت ۹۰ درجه بشه.

بعد به حالت چمباتمه یا قورباغه ای بشین. خیلی کمک میکنه که نفخ کمتری کنی. زیاد تکرار کن

سعی کن مثانه ت زود خالی کنی چون اکثر نفخ به خاطر زود دشویی نکردنه.

زیاد از حد هم دشویی شماره دو نرو. چون نتیجه زیاد مثبتی نداره.

من سندروم روده تحریک پذیر دارم که درمان نداره تو دنیا  فقط باید رژیم غذایی و این چیزا کنترل شه

اتفاقا چند روز پیش در موردش شنیدم ، یکی از علائم استرس یا افسردگیه که اگر اینا رو از بین ببری تا حد زیادی خوب میشی