2777
2789
عنوان

دردل عادی ی دخترمطلقه با ی پسرمجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 38 پست
عزیزم دیگه مجردی خودتو مطلقه خطاب نکن بنظرم اگه زود وابسته میشی این کارو نکن به خودت آسیب میرسونی

آره من فوق العاده احساسیم سریع دل میبندم زودباورم هستم بدبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس نیس آشناست بعد من چون میدونستم خیلی اهل کتاب و ایناست باهاش حرف زدم

خب منم همینو میگم

چرا ایشون؟اهل کتاب هست که خوش بحالش

ولی درد و دل و راهنمایی کار مشاور و تراپیسته

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
خب منم همینو میگم چرا ایشون؟اهل کتاب هست که خوش بحالش ولی درد و دل و راهنمایی کار مشاور و تراپیسته

آخه قصد روانشناس رفتن نداشتم دروغ نگم دوس داشتم واقعا باهاش حرف بزنم ازدردام بگم چون ب چشمم خیلی باشخصیت ومحترم میاد

آخه قصد روانشناس رفتن نداشتم دروغ نگم دوس داشتم واقعا باهاش حرف بزنم ازدردام بگم چون ب چشمم خیلی باش ...

کی هست

ادم قصد ازدواجی هست یا نه

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
روانشناس نیس آشناست بعد من چون میدونستم خیلی اهل کتاب و ایناست باهاش حرف زدم

عزیزم اشکالی نداره فقط حواست باشه رابطه رو سمت سواستفاده نبره. مثل همه دخترا شما هم تو همچین رابطه ای باید مواظب باشی

انقدری ک دید ایرانیا نسبت ب مطلقه بده هیچجای دیگ نیس چ فرقی داره مطلقه یا مجرد 

حالا کاری با دید خانوما ندارم .اما دید یه مرد به یه دختر با یه زن مطلقه یکیه؟البته خیلیهاشون در بوجود اومدن این دیدگاه خیلی تاثیر گذاشتن

آره من فوق العاده احساسیم سریع دل میبندم زودباورم هستم بدبختی

به خودت بیشتر زمان بده

دنبال رابطه جدید نباش خودتو سرگرم کن

یه وقت دلبسته میشی،طوری میشه انگار از چاله افتادی تو چاه

خودتو مشغول یه کاری کن هدفمند زندگی کن که بعدا پشیمون نشی

حالا کاری با دید خانوما ندارم .اما دید یه مرد به یه دختر با یه زن مطلقه یکیه؟البته خیلیهاشون در بوجو ...

کاری با دید مردا ندارم برام مهمم نیس

ینی زن رو براساس داشتن یا نداشتن بکارت تقسیم بندی میکنن؟خب خاک تو سرشون

کی هست ادم قصد ازدواجی هست یا نه

نمیدونم والاازدواجی هست یان ولی فک نکنم بااین همه شرایط خوبش بیادمنو بگیره که جداشدم قبلا💔و ی دخمل ناز کوچولم دارم 

منم قیافه وشرایطم عالیه ولی خب دختربرا اون زیاده

ازآشناهای دورمون

باچت حرف میزنیم