2777
2789

سلام بچه ها خانوما عزیزان برا اینکه بتونید ب خواهرتون کمک کنید لطفا تا اخر بخونید بعد نظر بدید ممنونم.

عزیزان من نزدیک۲۴ سالگیم و نامزدمم (انگشتر و یکی دو تیکه طلا برام گرفته ب عنوان نشون اما قراره تا عید فکرای اخرمونو بکنیم بعد عید مراسم نامزدی رسمی بگیریم)نزدیک ۲۱ سالگیع چون هردو زمستونی متولد یکماه هستیم.یعنی ۳ سال از من کوچکتره.اما از لحاظ ظاهر و گفته دیگران و بیبی فیس بودن من اون چون قد بلنده و صورتا انگار من ۱۸ سالمه اون ۲۵/۲۶ چون من ریزه میزم.خلاطه زمستون درست روز تولدش اشنا شدیم تقریبا دوسه ماه دیگ میشه یکسال ک باهمیم.سه ماه اول زیاد ب هم علاقه نداشتیم بعد اون هم رابطه جدی شد هم علاقه هم حرف ازدواج هم دعواها!!!!! خلاصه نگم براتون خیلی سر مسائلای کوچیک دعوا میکنیم بیشترم من شروع کننده بحثم مثلا میگم چرا برام وقت نمیزاری زیاد (مثلا منظورم روزی بیشتر از ۲ ۳ ساعت ) چرا هرشب میری خونه فامیل مثلا پای پی اس فور بامن نمیچتی از این بحثا اینم بگم متاسفانه هردومون عصبی هستیم.اما خب من سعی میکنم عاقلانه رفتار کنم ب اقتضای سنم ...نمیدونم این همه بحث ناشی از چیه خیلی افسرده شدم چون معده دردم دارم فککنید عصبی شدن برام مث سمه زجر میکشم.اون اصن بقول خودش جنبه بحث ندارع حتی اگ دعوا نباشه فقط صحبت باشه (ب غیر از رابطمون) میگ من حوصله حاشیه ندارم و دعوایی راه میندازع.نمیخام بگم فقط بدی داره نه اتفاقا خیلب برام خوبیا داشته میریم بیرون اخلاقش عالیه خسیس نیس باهام خوب رفتار میکنه و....ولی همین ک میایم خونه پای چتو تلفن کلا انگار ی ادم دیگ میشه....تواین ۹/۱۰ ماه قهر طولانی فقط یکبار داشتیم اونم چهار پنج روز بود من یجورایی مقصر شدم تحریکم کرد بهش گفتم گوه نخور اونم بهم گفت اشغال مریض!!!!!! باوجود اینکه خب من شروع کننده حرف بد بودم اون هی نیومد(چون میگفت خیلب ازت ناراحت بودم بهم بی احترامی کردی) من زنگ زدم اشتی کردیم.بنظرتون مقصر من بودم اونموقع واقعا؟؟؟؟؟؟ و یسوال دیگ در این حد چرت و پرت ب هم گفتن بی احترامیه یا عادیه؟ چون حرف بدامون دراین حداس فحش بد نمیدیم.......و مسئله الان ک ۵ روزه قهریم اینه ک.داشتیم راجب ی مسئله خارج از رابطمون صحبت میکردیم و سوتفاهم شد ی حرف منو ب منظور بد گرفت و من هی بحثو کش دادم ک بهش بفهمونم یهو عصبی شد مث همیشه و گفت تو ادم نیستی نمیفهمی و گوشیو قطع کرد.و من هی پیام دادم بهش بفهمونم ک اشتباه برداشت کردع ولی باز هی عصبی چرتو پرت (در اون حد ک گفتم میگفت مثلا نفهم)یا زنگ زدم داد زد گفت چیه چیه دیگ میخای چی بگی) خیلب بهم برخورد دیگ هیچ پیامی ندادم یکی دوساعت بعد پیام داد ( اسکرین میزارم ک چیگفت) و من عصبی شدم خدافظی کردم حالا میبینید تو عکس....فقط سوالم اینه تورو خدا مقصر کی بوده؟؟؟؟؟؟؟ چون باز اون زنگ نمیزنه و اینم بگم وقتایی ک مقصر ۱۰۰ اونه واقعا زنگ میزنه و میاد معذرت خواهی.ولی من دیگ از این همه بحث خسته شدم اون فک میکنه من مقصرم من فک میکنم اون اصن نمیدونم چخبره بعدشم اگ اونم خدافظی کرد چرا نمیاد طلاهاشو ببره؟؟؟؟؟ با توجه ب جزئیات کمک کنید.راهکاری چیزی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب شما هنوز نامزدی هستید وقتی باهم نمیسازید .... بعدشم س سال از شما کوچیک تره طبیعیه ک آنقدر بحث داشته باشید بعدشم آلان  هیچ خبری نیست عقد نیستین اینجوری باهم حرف میزنید بعدها دیگ هی بیشتر میشه این حرفا شک نکن... بعدشم روزی دو س ساعت واقعا زیاد نیست که برای شما وقت نمیزاره

با توجه به چیزایی که گفتی مقصر خودتی ، درضمن اینو بدون هر چقدر بیشتر پیام بدی اصرار به حرف زدن بیشتر کنی ، پیام هات طولانی باشه ، مدام همه چیو مفصل توضیح بدی ، و انتظار داشته باشی توی هر شرایطی بهت پیام بده زنگ بزنه ، خودتو از چشم پسرا میندازی و ازت دوری میکنن . حتی اگه همسرت باشه ،  بهتره قبل از عقد رسمی حتما یه مشاور برین

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
اجی تو یکم از لحاظ عقلانی هم بی بی عقلی خب خیر سرت ۳ سال از طرف بزرگتری این حرکات بچگونه چیه از خو ...

وای🤣🤣🤣

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بعد دوسه روز پیش ب مادرم زنگ زد راجب ی مسئله ای اصن اسم منم نیاورد ولی مادرم حرفو پیش کشیم.اونم گفته بود نمیگم فلانی مقصره اما لج میکنه کوتاه نمیاد حالا صحبت میکنیم حل میشه

اما اصن زنگ نزد.یعنی براش تموم نشده؟؟؟ و ی چیز دیگ چطور انتظار دارع الان من بزنکم چون نوشته دیگ پیام ندی😒 بعد اره مشاوره واقعا دوسدارم بریم.ولی بچه ها براتون خب خیلی چیزا نگفتم ولی اون خیلی عصبی تر از منه شورشو در میاره همیشه.الان باید چیکار کنم.

من خودم 20 سالمه و رلم 26 بعد ی سال خورده ای رابطه فهمیدم ک فقط باید کم محلی کنی واس پسرا بیش ازحد و همیشه دردسترس نباشی بزاری اون دنبال تو باش ما دقیقا برعکس شماییم اون همیشه ب من میگ تو واسم وقت نمیزاری و وقت نداری هرچی کم محلی کنی بیشتر حریص میشن واس داشتنت 

ببین عزیزم‌من خودم باشوهرم همسنیم هردو۲۱ ساله بودیم که ازدواج کردیم همه میگفتن کم سنو سال هستین وازاین حرفا تواز ی جوون ۲۱ ساله نباید توقع ی مرد ۳۰ ساله داشته باشی که البته توزندگی‌ماهمسرم نسبت به سنش خیلی پخته اس ولی خب وقتیم‌ میخواد بازی کنه یاچیزایی که حالشو خوب میکنه من مانع نمیشم وخودم پایه اش میشم به همین خاطر سراغ رفیق واین چیزا نمیره نه اینکه من نخوام وقتی اون محیطی که دوس داره رو توبراش مهیا کنی مطمئن باش پیش تو رو به هرجاترجیح میده نکته بعدی اینکه سعی توهر بحثی توزندگی حداقل یکیتون کوتاه بیاد مهم ترین نکته زندگی آرامش داشتن وقتی توبهش آرامش بدی ازپیام دادن بهت آرامش میگیره نه از دوری ازتو واینکه من خیلی ساله از زندگیم میگذره ی دخترهم داریم خداروشکر امیدوارم خوشبخت بشی واز زندگیت لذت ببری