2777
2789
عنوان

خانم های اصفهانی میشه کمکم کنید💚

2273 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، میشه کمک کنید من از کجا میتونم یه لباس مجلسی تقریبا این مدلی پیدا کنم، هرجا میرم همه خیلی زنونه و برق برقی و پولک پولکیه😄 یه لباس مجلسی ساده و دخترونه میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری پارچه فروشی عباس اقا دمی توقچی دومتر پارچه میگیری بعد میپِری خیاطی شهین پنجه طلا دمی سه راه ملک ...

عالی بود😂

اتفاقا رفتم ، خیاطش مرده، خیلی هم کارش خوبه نزدیک خونمون گفت دوتومن میدوزم، گفتم اینطوری نمیصرفه چه کاریه آماده بخرم😅

رفتم ولی چون با عجله بود نتونستم پیدا کنم اصلا ، میشه اسم پاساژ رو بهم بگی؟

ببین اول خاقانی تا چهارسوق و اینا همشون بوتیک و لباس فروشن 

چند تایی هم پاساژ هست 

از کوچه کلیسا ک وارد خاقانی میشی برو همشونو ببین لباسای خوشگلی دارن با هر سبک استایلی 

عالی بود😂 اتفاقا رفتم ، خیاطش مرده، خیلی هم کارش خوبه نزدیک خونمون گفت دوتومن میدوزم، گفتم اینطوری ...

عه اره حدسشو میزدم مرده باشه بنده خدا این چندسال اخیرم قاچاقی زنده بود😂دیگه داشت یه قرنو رد میکرد خدابیامرز 😂

حَیف شد با اینکه اصرافِس ولی برو اماده بِخِر😂🤝

اهان متوجه شدم، خیلی ممنون لطف کردی گل🤩🌼

خواهش میکنم … یه پاساژم هست توی خاقانی کلا لباسای سبک اروپایی و مینیمال داره اونم حتمااا سر بزن ولی اسمشو نمیدونم چیه جلوی پاساژش یه چند تا نرده داشت انگار