2777
2789
عنوان

موسیقی یا نقاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 35 پست
اگر هر دوتاش رو دوست داری خب هر دو رو کارکن میخوای کلاس بری یا تو دانشگاه بخونی؟ 

نه کلاس برم 

اما موقعیتش رو دارم حرفه ای پیش برم برای نقاشی بیشتر دستم باز هست 

اما سعی میکنم یکیش رو شروع کنم و یکیشم تفننی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من از خردسالی هر دو رو ادامه داده الان ۱۴سالشه سیاه قلم کار میکنه موسیقی ام به گیتار و ویولون و ...

سلام عزیزم.میشه سن شروع هر ساز و فشاردگی کلاس هاشو بم بگین؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

من هردوتاشو تجربه کردم 

خیلی بستگی به خودت داره 

و البته اگر مستقل نباشی تو پرانتز به حمایت خانواده 

خیلی ابزار هنری گرون سده تو هر رسته ایی

من تجربه شخصی خودم در نقاشی حس رهایی بیشتری داشتم

مثلا ده سال بهتر هست یا ۷ سال یا ۲۰ سال کدومش بهتر و راحت تر میتونه به هدف برسه 

البته که تلاش و پشتکار مهمه اما درک و یادگیری نت ها چطور ؟؟؟

فدای شما  بگو از سختیهاش لطفا

ببین بستگی به شاخه ای که انتخاب میکنی داره

مثلا اگه تارهایی که نیاز به اکورد گرفتن با انگشتا باشه به مرور زمان انگشتات درد میگیرن چون در طول روز حداقل دوساعت تمرینو باید داشته باشی

البته پوست میندازه و بعد چند وقت عادی میشه برات اوایلش سخته

یا مثلا اگه ویولن رو انتخاب کنی شونه هات اوایل خیلیییی درد میگیره

یا پیانو کمرت اوایلش اذیت میشه ولی عادت میکنی

کلا از لحاظ فیزیکی بعد یکی دوسال تمرین پشت سرهم اوکی میشی

یا مثلا اگه بخوای ترانه سرا باشی شب بیداری داره خیلی زیاد فکر ادم درگیر میشه موقعیت و شرایط خاص میخواد

یا اهنگ سازی و تنظیم ام شب بیداری داره اونم پشت سر هم چون نمیشه وسطش ول کنی اصلا خوشد یه جوریه که تا تموم نکنی پا نمیشی ممکنه سی بارم ریکورد کنی...خلاصه شده سه چهار روزم نخوابی

یا اگه بخوای نوازندگی رو حرفه ای دنبال کنی جدا از سختی راهی که برای رسیدن به درجه حرفه ای شدن کارای اداریشم یکم اعصاب اهنی میخواد😂ولی درکل اگه از من بپرسی میگم این همه سال تلاش کردم ارزششو داشت

امیدوارم کلی موفق باشی♥️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

سلام گلم ‌

من از ۳سالگی تا ۵سالگی پسرم بردم کلاس های ارف که ریتم و یه سری ساز های ابتدایی رو یاد میدادن البته تو مهدکودکشونم‌ بود‌

تو مهد فلوت زدن یاد میدادن بهشون‌

از  ۵سالگی تا ۸سالگی پیانو رو یاد گرفت و ۴سال هم ویولون طول کشید‌(که این ساز یکم خیلی سخت بود زیاد تمرین کرد و الانم که الانه تمرین میکنه)

گیتار خیلی براش راحت بود چون این دو ساز رو بلد بود ۲ساله یاد گرفت الان از تابستون‌ سه تار یاد میگیره‌ 

پسرم چون علاقش زیاد بود ادامه داد ‌

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
سلام گلم ‌ من از ۳سالگی تا ۵سالگی پسرم بردم کلاس های ارف که ریتم و یه سری ساز های ابتدایی رو یاد می ...

چه خوب.فقط وقتی میره سراغ ساز بعدی قبلی ها را هگ تمرین میکنه یا نه دیگه؟ فراموش نمیشه.دخترم از ۶سالگی تا ۹سالگی سنتور میزنه.میخواستم یه ساز دیگه هم ببرمش میترسم.چه سازی را پیشنهاد میدی؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
مثلا ده سال بهتر هست یا ۷ سال یا ۲۰ سال کدومش بهتر و راحت تر میتونه به هدف برسه  البته که تلاش ...

خب هرچقدر سن کمتر باشه یادگیری بهتره ولی خب استعدادم مهمه‌ در کنار تلاش یکیم بستگی به سازتون‌ داره مثلا من دوس داشتم پسرم اول ویولون یادبگیره دیدم سخته‌ رو شونه و اینا اول پیانو شروع کرد

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
امکانش هست در کنار دخترم یاد بگیرم ؟؟موسیقی رو 

خیلی راحت و خوب میشه.من دخترم را که میبردم کلاس خودم یاد میگرفتم ولی کم تمرین کردم!

چه خوب.فقط وقتی میره سراغ ساز بعدی قبلی ها را هگ تمرین میکنه یا نه دیگه؟ فراموش نمیشه.دخترم از ۶سالگ ...

چرا تمرین میکنه ولی نه زیاد در حد زمانی که آموزش میبینن بیشتر به عنوان تفریح و اینا

آفرین چه خوب موفق باشه دخترتون‌ خب هم بسته به علاقش داره‌ من نمیدونم علاقه دخترتون چیه ولی میتونین یه جلسه ببرین ساز ها رو تست کنه‌ که به کدوم بیشتر علاقه داره‌ مثلا ساز مورد علاقه پسر من پیانو از اول😅