2777
2789

یه هفته هست دوقلوهام مریض شدن چند تا دکتر بردم هیچی نمیفهمن  از تب و چرک گلو شروع شد بعدم افتاد تو گوارششون و اسهال و استفراغ

دیشب دکتر سرم زد به پسرم و دو تا آنتی بیوتیک و امپول تهوع ریخت تو سرمش 

خداروشکر امروز تب و استفراغ نداره ولی خیلی بیحاله اصلا جون نداره حتی بشینه همش میگه لالا لالا هیچی هم نمیخوره چکار کنم خیلی نگرانم چی بهش بدم آبمیوه توروخدا راهنماییم کنید دلم داره میترکه معلوم نیست چه کوفته افتاده به جون بچه ها  

❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب سیب بده ،  نخود،بپز آبشو بده بهشون سوپ مرغ

اب سیب الان به زور با سرنگ یکم بلندش کردم بهش دادم ولی غذا سوپ اینا نمیخوره

نخودو چجوری درست کنم ؟

عزیزم منم دخترم انفولانزا گرف پدرم در اومد دقیقا همین علایم داشت دکترم بهش سرم داد تازه یکم خوب شده اصلا نترس گوشت بزار با یکم پیاز فقط در حد دوقاشق بده بهش از داروخوته هم ویتامین سی بگیر بده کته با ماستم خوبه 

۲ سال و نیمه هست

عزیزم طول می‌کشه. بچه های منم یکماه طول کشید. تازه هنوز کامل خوب نشدند... کوچیکه دوسالشه. بعد از سه هفته باز کمی تب کرد. بردم دکتر گوشش عفونت داره. یعنی هنوز درگیر هستند

ویروس جدیده دیگه،باید زمانش طی بشه،بهشون برس فقط،بزار بخوابه استراحت کنن

میترسم طوریش شه انقدر می‌خوابه استرس تمام جونمو گرفته هر چی صداش میکنم از لای چشماش به زور نگام میکنه میگه نه لالا لالا

اب سیب الان به زور با سرنگ یکم بلندش کردم بهش دادم ولی غذا سوپ اینا نمیخوره نخودو چجوری درست کنم ؟

والا دقیقا نمیدونم مامانم درست میکرد ،

همون عادی میزاشت بپزه بعد نمک وفلفل 

آبش برا گلو خوبه اینطور میگفت

دختر من امروز روز چهاردهم مریضیشه تا دوازده روز تب داشت الآنم بیحاله...کلا دوره ی بیماریش طولانیه مت ...

بمیرم برای بچه های طفل معصوم که داغون شدن با این مریضی برای بیحالیش  شما چکار کردید

عزیزم منم دخترم انفولانزا گرف پدرم در اومد دقیقا همین علایم داشت دکترم بهش سرم داد تازه یکم خوب شده ...

فقط مایعاتو میتونم با سرنگ بهش بدم بخوره اصلا جون جویدن نداره