2821
2789
عنوان

کار اینترنتی کسی سراغ داره؟

96 بازدید | 10 پست

ممنون میشم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره مطمعن  بودم  طرف دوتا کاربری داره  میاد اینکارا میکنه دستشون رو شده👎👎👎👎👎🤢🤢 ...

قدیمی شده دیگه😂

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
اره مطمعن  بودم  طرف دوتا کاربری داره  میاد اینکارا میکنه دستشون رو شده👎👎👎👎👎🤢🤢 ...

منظورت منم عزیزم؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نه گلم

اها🌸 مگه منظورت این نبود ک کامنت دومی و استارتر یکین اگه این نیس   متوجه نشدم میشه منظورتو بگی؟

اها🌸 مگه منظورت این نبود ک کامنت دومی و استارتر یکین اگه این نیس   متوجه نشدم میشه منظورتو بگی ...

منظورم ‌اینه  زیاد  شده  اینطوری میان ‌میگن  الان  کسی

که آمده واسه  شما کامنت گذاشته  داره تیِلیغ  خودشو میکنه  و بله عزیزم  ریدم  کسی تاپیک میزنه و با کاربری دیگه میان  میگن  اینکار آنقدر سود داد و اینا 

اگر شما اینطوری نیستید من عذر میخوام

منظورم ‌اینه  زیاد  شده  اینطوری میان ‌میگن  الان  کسی که آمده واسه   ...

اوکیع عزیزم ولی کامنت دوم ب من هیچ ربطی نداره و نیستم.خواهشرمیکنم .

2825
2823
2791
2779
2792