2777
2789
عنوان

باردارم سرما خوردم

3663 بازدید | 20 پست

سلام دوستان هفته ی سیزدهم بارداریم هستم هشت هفتگیم هم سرماخوردم گفتن هیچ دارویی مصرف نکن ضرر داره الانم بدجور سرما خوردم سرفه شدید چشم درد سر درد گوش درد گلودرد آبریزش شدید سرگیجه و استفراغ دارم دیشب هم تب و لرز داشتم 

چیکار کنم حالم خوب بشه ؟؟؟ شلغم پخته ش خوبه بنظرتون یا خامش؟؟؟ 

لیمو ترشش خوبه یا شیرینش 

توصیه ای دارید دوستان؟

دکتر نرفتم گفتم دارو که نمیتونم مصرف کنم چرا برم فقط استراحت میکنم آب هم زیاد میخورم با لیمو شیرین و شلغم پخته غرغره آب نمک نمیتونم استفراغ میکنم باهاش

شیر رو نمیتونم گرم بخورم بزارم با دمای اتاق خودش از سردیش کم بشه بد نیست؟

جواب غلبالگربمو امروز میدن شوهرم میگه حتی خوب هم باشه سلفری باید انجام بدی ان تی م خوب بود به نظرتون استامینوفن ساده بخورم تاثیری رو جواب سلفری نمیزاره؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

اره منم تو ۵ هفتگی به شدت  سرما خوردم ۳ کبلو لیمو شیرین خوردم درست شد در دو روز خوردم ۴ روز مال من طول کشید خوب شم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

نمیخواد دارو بخوری 

آبلیمو عسل وابجوش روزی یه لیوان بخور

بخور اکالیتوس و بخور شلغم برات عالیه

لیمو شیرین روزی یه کیلو اینا بخور

شلغم بپز بخور

پرتقال اینام ابشو بگیر بخور

سوپو مایعات زیاد بخور

ماهیچه هم درست کن بخور 

من با اینا سرپا شدم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تو ۵ هفتگی به شدت  سرما خوردم ۳ کبلو لیمو شیرین خوردم درست شد در دو روز خوردم ۴ روز مال ...

خدا رو شکر گلم پس لیمو شیرین زیاد بخورم مرسی مهربون😘😘😘

نمیخواد دارو بخوری  آبلیمو عسل وابجوش روزی یه لیوان بخور بخور اکالیتوس و بخور شلغم برات عالیه ...

مرسی مهربونم خدا رو شکر که حالتون روبراه شده خیلی مریضم میترستم آنفولانزا باشه

مرسی مهربونم خدا رو شکر که حالتون روبراه شده خیلی مریضم میترستم آنفولانزا باشه

خواهش میکنم عزیزم

مال من آنفلوآنزا بود واقعا اذیت شدم اما یدونه قرصم نخوردم

خواهش میکنم عزیزم مال من آنفلوآنزا بود واقعا اذیت شدم اما یدونه قرصم نخوردم

خیلی سخته 😔😔 چند هفتتونه گلم منم شوهرم هرچی میگه استامینوفن ساده ضرر نداره نمیخورم جرات ندارم بدجور مریضم الان دندون درد هم بهش اضافه شد 😔😔😔

خیلی سخته 😔😔 چند هفتتونه گلم منم شوهرم هرچی میگه استامینوفن ساده ضرر نداره نمیخورم جرات ندارم بدجو ...

الان تو ۱۵ هفتم منم دقیقا ۱۳ هفته اینا بودم ک مریض شدم

اما واقعا از قرص خوردن میترسیدم 

منم دندون درد داشتم انقدر اعتنا نکردم بنده خدا خودش ول کرد چاره ای نیست تو بارداری فقط باید تحمل کرد

الان تو ۱۵ هفتم منم دقیقا ۱۳ هفته اینا بودم ک مریض شدم اما واقعا از قرص خوردن میترسیدم  منم د ...

خدا رو شکر که حالت خوب شد گلم برای منم دعا کن منم خیلی رعایت میکنم معده درد شدید داشتم حتی شربت معده نخوردم خدا خودش مواظب کوچولوهای نازمون باشه شما ان تی و آزمایشتون خوب بود گلم من ان تی م خوب بود شکر خدا فقط جفتم پایینه جواب آزمایش غلبالگریم امروز میاد همش استرس دارم 

خدا رو شکر که حالت خوب شد گلم برای منم دعا کن منم خیلی رعایت میکنم معده درد شدید داشتم حتی شربت معده ...

انشالله همه کوچولو ها صحیح و سلامت باشن واقعا

مال من خداروشکر خوب بود 

تو بارداری قبلیم جفتم پایین بود رعایت نکردم و استراحت مطلق شدم شما مراقب باش استراحتتو زباد کن تا بکشه بالا

ایشالله ازمایشتم خوبه عزیزم نگران نباش

انشالله همه کوچولو ها صحیح و سلامت باشن واقعا مال من خداروشکر خوب بود  تو بارداری قبلیم جفتم ...

ان شاءالله عزیزدلم 

خدا رو شکر گلم ما رو هم دعا کن همه چی خوب باشه 

بارداری قبلیتون شکر خدا سالم دنیا اومدن ؟ من یه چند وقت دیگه اسباب کشی دارم خونه رو تمیز کردم وسیله هامم شیتم و جمع کردم سنگین بلند نمیکنم فقط میخوام کابینت و کمدم رو خودم بچینم ضرر نداره که؟ بعد که تکمیل شد باید برگردم وسیله های خونه ی مادرشوهرمو بشورم و کارتن پیچ کنم خیلی نگرانم 

فدای قلب مهربونت بشم ان شاءالله گلم 😘😘😘

ان شاءالله عزیزدلم  خدا رو شکر گلم ما رو هم دعا کن همه چی خوب باشه  بارداری قبلیتون شکر ...

اره عزیزم سالمه شکر خدا....

اگر بهت بگم کاش نکنی اینکارارو میتونی نکنی یا کارگر بگیر عزیزم جفت پایین اصلا شوخی بردار نیست یهو زایمان زود رس میگیری و تمام زحماتت میره ب باد نکن با خودت 

بگو نمیتونم برا خودتم کارگر بگیر

اره عزیزم سالمه شکر خدا.... اگر بهت بگم کاش نکنی اینکارارو میتونی نکنی یا کارگر بگیر عزیزم جفت پایی ...

خدا رو شکر عزیزدلم خدا حفظش کنه 

مجبورم گلم مادرشوهرم فکر میکنه تا خونریزی نداشته باشم جای ترس نیست 

خدا رو شکر عزیزدلم خدا حفظش کنه  مجبورم گلم مادرشوهرم فکر میکنه تا خونریزی نداشته باشم جای ترس ...

خوب بگو دارم اون نمیاد چکت کنه ک دو سه روز دیگ یهو بگو لکه بینی دارم قبلشم هی بگو دلم یکم درد داره یکم فیلم بازی کن اگر تا این حد نمیفهمن

خوب بگو دارم اون نمیاد چکت کنه ک دو سه روز دیگ یهو بگو لکه بینی دارم قبلشم هی بگو دلم یکم درد داره ی ...

بخدا فیلم نیست دقیقا روی واژنم احساس درد و سنگینی دارم فقط لکه بینی ندارم هر روز خدا کاراشم میکنم فقط از دیروز که سرما خوردم کار نکردم و استراحت کردم دیروز هم خونه رو براش جمع کردم فقط تمیز نکردم وقتی جارو میکشم احساس میکنم زیر شکمم رو دارن با چاقو میبرن دقیقا روی واژنم مادرشوهرم میگه چیزی نیست برای پسر همون جات درد میکنه دیگه روم نمیشه بگم نمیام کاراتو بکنم البته مادرشوهرم باید مفاصلش رو تعویض کنه دیسک گردن و کمر و تنگی کانالم داره نمیتونه کار کنه بنده خدا فعلا هم که من تنها عروسشونم