2777
2789

سلام ماشین ظرفشوییم ال جیه ولی میشه گف اصلا ازش سر درنمیارم میشه اونایی که بلدین از اول توضیح بدید بهم چندبار همینجوری یه کارایی کردم روشن کردم ولی تمیز نشست و رو همه لیواناهم لک بود 

برای شستن ظرفای غذا کدوم دکمه رو بزنم

و قسمت نمکش توش پره آبه چیکار باید بکنم چقدر نمک بریزم؟ 

اگه ممکنه صفر تا صدشو برام توضیح بدید خیر ببینید😥❤️

واقعا سوال منم هست 

منم میخوام بخرم ولی یه سریا میگن بی مصرفه کلا ماشین ظرفشویی یه سریا میگن عالیه 

کدوم مارک بهتره ؟!

گرتو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم 🍀 داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سوال منم هست  منم میخوام بخرم ولی یه سریا میگن بی مصرفه کلا ماشین ظرفشویی یه سریا میگن ع ...

من نمیدونم مارکای دیگه رو اینو مادرشوهرم خریده بود برا خودش استفاده نمیکرد نو بود داد به من وگرنه از نمایندگیش استفادشو یاد میگرفتم

بذار روی aUTo ظرفاتو تمیز بشوره نمک همون قسمت که عکسشو زدی و مایع یا قرص رو بذار و مایع جلا دهنده حت ...

ممنون عزیزم قسمت نمکش پره ابه باید ابش خالی شه یا همونحوری بریزم رو آبه؟

نمک ومایع دیگه تا چند ماه لازم نداره وقتی چراغش روشن شد دوباره بریز اما قرص هر دفعه لازمه

خدا خیرت بده ممنون عزیزم

رو دکمه اتوماتیک بذارم؟اخه تقریبا سه ساعت طول میده

کلید ماشین را روشن کن بعد دگمه زمان را انتخاب کن 3ساعت داره 2ساعت هم داره 1/5هم داره0نیم ساعت هم داره دگمه دیجیتالی هست هر دفعه فشار دهید زمان را مشخص می‌کنه انتخاب که کردی آخر بار دگمه play رایزن .