2777
2789
عنوان

یه کار پیدا کردم با حقوق ۷ میلیون در ماه ولی نمیدونم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 53 پست
از لحاظ حقوق که خوبه اما دوتا دختر تنها تو خونه باشن بهرکم استرس داره.خب ببرشون همراهت اگه نه هم که ...

دختراشون بزرگ هستن

چرا باید استرس داشته باشن؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیگه همینش بده

با برنامه ریزی میشه حلش کنی گلم

صبح زود بیدار بشی ناهار درست کنی یازده بری تا یکو نیم

بعدشم بیای یکم استراحت کنی، خونه رو مرتب کنی دوباره بری

شام هم بستگی به جو خانوادگی داره اگر مشکلی نیست همون صبح زود ناهارو یکم بیشتر درست کن برای شبم‌ بمونه

یا اینکه اومدی خونه یه غذای سبک درست کن واسه شام

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

من بودم میرفتم اونوقت هایی که ماشین ندارم با اسنپ میرم بگیم ماهی ۱۵ روزشو با اسنپ بری میشه ۶۰۰ تومن که زیاد نیستش 

ساعت کاریشم خوبه ظهرام غذا میپزم واسه شام که اگه دیر اومدم بچه ها و شوهر گرسنه نباشن صبحام ناهار میپزم بعد میرم سرکار خدایش شرایطتش خوبه به پولش می ارزه فروشندگی معمولا کمتر از این مقدار حقوق میدن شهر ما نهایت ۲تومن بدن پاساژای بزرگ ۵ تومن بیشتر نمیدن اونم مگه خیلی معروف باشه

حتما نازی اباده کارت

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  
خب بگو ماهی هفت تومن بهت بده پس😂🤣والا مردا از مفتی کار کردن خانوما تو خونه خوششون میاد

😂😂من ماشین داشتم پارسال برای خرید ویلا فروختیم همسرم گفت دوباره برات میخرم ولی با این وضعیت بازار تو روزمره زندگی موندیم چه برسه به خرید ماشین به خاطر همین دوست داشتم درآمد داشته باشم برای خودم پس انداز کنم ولی ساعت کاریش بده

سلام عزیزم 

من به جای شما باشم حتما میرم . اگر هم ماشین نداشته باشم برنامه ریزی می کنم یا قسمتی از مسیر را پیاده میرم و یا اگر مسیر اتوبوس داشته باشه با اتوبوس میرم و نگران بچه هام هم نمیشم چون دیگه دختر ۱۶ ساله و ۱۱ ساله بچه نیست و باید از پس کارهاش بربیاد و نیاز به مراقبت ندارند خصوصا هم که خدا را شکر هر دو همجنس هستند و خانوم شدند .بالاخره هر کاری سختی خودش را دارد هر کاری تمام جنبه هاش کاملا وفق مراد آدم نیست و باید با شرایط کنار اومد ماهی هفت میلیون هم حقوق خوبیه . الان حقوق خیلی از خانمهای کارمند رسمی دولت که صبح زود از خونه میزنند بیرون همسن قدره پس دیگه تردید نمی کردم و میرفتم . 

😂😂من ماشین داشتم پارسال برای خرید ویلا فروختیم همسرم گفت دوباره برات میخرم ولی با این وضعیت بازار ...

ساعت کاریش خیلی خوبه ما تو شهرستانیم دوستم ماهی دو تومن میگیره از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب فاصله خونشونم تا محل کار یه ربع ایناست 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
همسرم میگه تو بالا سر بچه ها باش و حواست بهشون باشه احتیاج نیست کار کنی

عزیزم بچه هات بزرگ هستند همین که زیاد هم کنارشون نباشی باعث میشه مستقل بشن و از پس خودشون بربیان . به نظر من که خوبه البته اگر واقعا دنبال کار هستید و پولش کمک حالتون هست و اگر تامین هستید هر چی که صلاحتون هست انجام بدید .