2777
2789

سلام

من ۳۰ شهریور اولین روز پریودیم بود و ۶ مهر اخرین دورهام ۲۹ روز

۳۳ روز بعد اخرین روز پریودیم رفتم تیتر بتا دادم و بتا ۵۶۳۰ بود نوبت دکتر گرفتم برای دو روز بعدش یعنی دیشب دکتر گفت ۶ هفته و منو سونوواژینال کرد و شیاف داد گفتم برای چی گفت به همه میدیم

دوستمم در شش هفته پیش ایشون رفت ولی ایشونو سونو شکمی کرد من خیلی استرس گرفتم یعنی مشکلی دیده نگفته؟

👩‍🏫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم پس چرا برای دوستم شکمی بود؟ تیتر بتام بالا بوده؟ اخه دوستمم ۶ هفته

طورخاصی نیس نگران نباشین  اصلا،واژینال دقیق تره شاید برااون

دکتران دیگ هردفعه ی چیمیگن.

بتاتون چندروز بعدموعد اونقدر بوده؟

طورخاصی نیس نگران نباشین  اصلا،واژینال دقیق تره شاید برااون دکتران دیگ هردفعه ی چیمیگن. بتاتو ...

اخرین روز پریودیم ۶ مهر بود و ۳۳ روز بعدش

باید ۲۷ یا ۲۸ مهر پریود میشدم که نشدم و من تاریخ ۹ ابان تیتر بتا دادم که ۵۳۶۰ بود و دیروز رفتم دکتر

👩‍🏫

دوستم هم پیش ایشون میرن به من گفت یک نیم سکه هم ببرم برای سزارین جز هزینه بیمارستان

وای دکترتو عوض کن یعنی چی یه نیم سکه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خیلی‌رک‌گفت اصلا بدون هیچ‌پیش‌زمینه ای اخه نیم سکه الان ۹‌میلیون

چیزی که زیاده متخصص زنان.. برو پیش یکی دیگه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔