با وایفای وصل بشی قندشکنت کار میکنه برنامه هاتم باز میشه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم با همون فیل. ترشکن میاد اینستا با نت ایرانسل اما اینستای من بالا نمیاد اصلا
با اپراتور عوض کن یا وایفای
همراه اول همینه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
تو این کانال رایگان پروک_سی و وی پی _ان هاش عالیه واس همه اپراتورها داره من خودم همیشه با اینا وصلم حتی از وی پی _ان پولیم بهترن ینی پولی بوده وی پی _ان هاش ولی اینجا رایگانش کرده گزاشته اینم لینکشه:
https://t.me/bestsproxy
این کانالم متن ها و موزیکهای خوبی داره قشنگن خاستی استفاده کن لینکشم اینه