یه سوال داشتم من یه هفته قبل از پریودیم نزدیکی داشتم
پریودیم هم همیشه منظم میاد و ۶ روزه ست اما این بار فقط ۳روز پریود شدم و بعدش همش بدنم عین کوفته ست و کافیه یه کار تو خونه انجام بدم زود حالم بد میشه؟بیبی چک دوبار انجام دادم یه خط پررنگ و خط دوم یا حالت افقی درمیار یا عین رنگ پخش شده ست؟ الان روز ۱۵ بنظرتون جواب میده باز بیبی چک امتحان کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دخترم هنو سه ماهش تموم نشده باز حس میکنم باردارم😂😂😂😂 همش حالتای بارداری دارم.کاریم نکردم حسه ...
من دخترم یه سالشه دقیقا نزدیک هر پریودی حالت های بارداری )تغییر بود،تغییر هورمون همه اینارو تجربه میکنم ولی این بار متفاوته دوهفته پست سر هم من تو همین حالت پژمردگی هستم😶
اع من فکر کردم دوسداری باردار باشی .الان دوس داری منفی باشه یا مثبت دقیقا
یه مدت تصمیم گرفته بودم دختر ۵سالش بشه بعد با برنامه ریزی باردار شم ..الانم واس همین میترسم میخوام بدونم امکانش هس یا نه که ببینم میشه کاری کرد یا دیره!
یه مدت تصمیم گرفته بودم دختر ۵سالش بشه بعد با برنامه ریزی باردار شم ..الانم واس همین میت ...
نه اگه بچه بود حتی اگه یکی دو هفتشم بود هیچ کاری نکن واقعا هم گناهه هم ناشکری..من یکی از دوستام مطمئن نبود بچه داره یا نه .بچه ام نمیخواست دوتا قرص اورژانسی خورده بود بچش بدنیا اومدنی پاهاش مشکل داشت کلی خرج کردن تا خوب شد