2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربه حاملگی داشتن بیان

1141 بازدید | 116 پست

خانوما من این ماه دارو استفاده کردم و اقدام برای بارداری داشتم و جمعه موعد پریودمه 

علائمی ک دارم زیر دلم درد میکنه سرفه میکنم تیر میکشه و خود سینه هام نه ولی نوک سینه هام درد میکنه یعنی امکان داره حامله شده باشم؟🥺

البته تکرر ادارم دارم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ممکنه بخاطر درد سینه و تکرر ادرار

خداکنه چون من خیلی منتظر نی نی ام سه سالو نیمه ازدواج کردم ولی حامله نمیشم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خداکنه چون من خیلی منتظر نی نی ام سه سالو نیمه ازدواج کردم ولی حامله نمیشم

۲۱ سالته؟!

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
ان شاالله زیبا♥️🤲🏻

زیاد مراقب خودت باش بانو.

زودم بی بی نزن یه وقت مثبت کاذب نباشه

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡

ولی سنت خوبه پایینه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
عاره تو الان یه حامله ی جذابی🤪

خخخخخ فداتبشم جذابی بخوره تو سرم فق حامله شم شوهرم خوشحال شه اخه رفیقاش بعد ما ازدواج کردن هی ب رخ اون میکشن ما بابا شدیم تو هنوز ن

من فقط تیرکشیدن زیردلم داشتم

ولی خب یجور خاصی تیر میکشید که وقتی خواب بودم از دردش از خواب بیدار میشدم. 

روز ۲۵ پری هم وقتی با دستمال خشک کردم خودمو دو بار لک خیلی خیلی کوچیک قهوه ای دیدم

چه داروهایی استفاده کردی؟؟

لتروزول و سه تا امپول hmg و متفورمین  و روز سیزده سونو گرفتم هر کدوم از تخم دانام پنج تا فولیکول داشت ک امپول hcg برای ازاد سازی دوتا زدم