2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربه حاملگی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 116 پست
انشالله آزمایشتم مثبت بشه 😍💕🌷

ان شاالله زیباااا🥺😍🌸

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث من بی بی زدم مثبت شد🥺😭

خیلی خوشال شدم کک خداروووشکر من زدم خط دوم کمرنگه محبورشدم نوردوربین وتغیربدم تاخوب بیفته عکسشومیزازم ببین فککنم دوباره بایدتکرارش کنم فرداوس فردا

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
بچهایکی بزنیدروعکس تاکیفیتش بعترشه

ان شاالله فرداااا بزن پررنگ تر میشههههه جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
آخخخ الهییییی عزیزم خیلی خوشحال  شدم مبااارکهههه..  خداروشکر خدا الهی به همه اونایی که منت ...

فداااتشم من قشنگم الهی امیییین خدا ب همه چشم انتظارا نینی بده ان شاالله 

جواب ازمایشم مثبت بودش🥺😭

فداااتشم من قشنگم الهی امیییین خدا ب همه چشم انتظارا نینی بده ان شاالله  جواب ازمایشم مثبت بود ...

خیلی خیلی خوشحال شدم چه خبر خوبی انگار آبجیم گفته داره بچه دار میشه.. ان شاالله سالم و سلامت بغلش کنی مراقب خودت باش به خودت برس راه طولانی در پیش داری😄

خیلی خیلی خوشحال شدم چه خبر خوبی انگار آبجیم گفته داره بچه دار میشه.. ان شاالله سالم و سلامت بغلش کن ...

قربونت برم مهربووونم چشم 🥺♥️🌱