2777
2789

سلام.شبتون به خیر.

دوستان من کابینتمو سفید هایگلاس بدون دستگیره زدم .یکسره سفید.بعد برای بین کابینتی و صفحه رو کابینت موندم مشکی بگیرم یا سفید؟

نظرتون چیه؟

(بین کابینتی و صفحه تاپس رو همرنگ برمیدارم)حالا مشکی یا سفید؟

مشکی بیچارت میکنه 

۲۴ ساعته باید بسابی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مثلا رنگ چوب و سفید برمیداشتی،که تاپس رو هم رنگ چوب میزدی...ما این کارو کردیم خیلی قشنگ شد...حالا به نظرم شما باید تناژ خاکستری بزنی یا همون سفید...

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
کاش مثلا رنگ چوب و سفید برمیداشتی،که تاپس رو هم رنگ چوب میزدی...ما این کارو کردیم خیلی قشنگ شد...حال ...

میدونی عاشق خونه هایی هستم که یکسره سفیدن. 

از اول قرار بود همه چی رو سفید بزنم.حالا کابینت سازم میگه خیلییی سرد میشه و یکنواخت.مشکی بردار

میدونی عاشق خونه هایی هستم که یکسره سفیدن.  از اول قرار بود همه چی رو سفید بزنم.حالا کابینت سا ...

من حالا دوست داشتم کابینتام سبز زیتونی یا آبی سورمه ای باشه،که پولمون نرسید😬دیگه خود سازنده به سلیقه خودش این رنگ رو زد...اول میگفت طوسی و رنگ چوب،ولی من خودم گفتن چند سال دیگه طوسی هم از مد میوفته،سفید همیشه مده...کابینت سازت اگه با سلیقست به حرفش گوش کن،بعضیاشون پیشنهاد های خوبی میدن به آدم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من بین کابینتیم سرامیک های بزرگ سفید ک یکم رگه طوسی داره سنگ کابینتم سفیده خوشگله

خود کابینتتون چه رنگ و مدلیه؟

منم همین مدلی میخوام بردارم سفید رگه خاکستری

ولی کابینت سازم میگه کل آشپزخونه سفید میشه بی روح و سرد میشه