2777
2789

سلام

من هفته ۳۷م کامله سرکلاژمو روزشنبه دکترم باز کرد 

گفت بخاطر کوتاه بودن دهانه رحمت زودباز میشه و تا اخر هفته دردت شروع میشه

حالا من فقط درد پریودی زیر شکم کمردرد شدید  دارم لگنمم خیلی سنگین و دردناکه ترشحات سبزرنگ زیادم دارم

کی برم زایشگاه بنظرتون؟باید صبر کنم کیسه اب پاره بشه؟اخه اون درد شدید رو ندارم هنوز 

شما چ علایمی داشتین؟

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️

من آخر هفته ۳۸ دردم گرفت البته از یه هفته قبلش پیاده روی میکردم ولی شب آخر ۱ساعت راه رفتم تو راه درد پریودی منو میگرفت هر یه ربع ۲.۳دقیقه درد میگرفت مینشستم تو خیابون ولی زود نرفتم بیمارستان.تا صبح از درد نخوابیدم.صبح هم نرفتم تا عصر دیگه دردم شدید شد رفتم بیمارستان.میترسیدم از اینکه برم و بگن وقتی رفتم گفتن رحمت ۴سانت باز شده

کیسه آبمم خودشون لحظه آخر ترکوندن

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

عزیزم ب سلامتی فارق بشی من 39 هفته ام ماما گف 40هفته روهم شایذ بکشی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخر هفته ۳۸ دردم گرفت البته از یه هفته قبلش پیاده روی میکردم ولی شب آخر ۱ساعت راه رفتم تو راه درد ...

ممنون عزیزم به منم گفت پیاده روی کنم روزی یه ساعت میرم 

ولی فقط انقباض زیاد دارم موقع راه رفتنم لگنم درد میگیره درد پربودی هم هست ولی بعدش  ک میشینم خوب میشه

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️
ممنون عزیزم به منم گفت پیاده روی کنم روزی یه ساعت میرم  ولی فقط انقباض زیاد دارم موقع راه رفتن ...

عزیزم زود بری شاید اذیت بشی سعی کن بمونی خونه دردات شدید شد بری، انشالله ب سلامتی فارق بشی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

من ۳۸ هفته بودم پیاده روی و..  کم انجام دادم. 

رفتم دکتر چکاب آخر فشارم بالا بود اما حالم خوب بود منو فرستادن بیمارستان تا صبح نوار قلب میگرفتن گفتن بچه داره خفه میشه سز اورژانسی شدم. 

حتی اگه درد زیادی نداری نوارقلب بچه رو چک کن نذار تا لحظه آخر تو خونه که درداتو بکشی

من ۳۸ هفته بودم پیاده روی و..  کم انجام دادم.  رفتم دکتر چکاب آخر فشارم بالا بود اما حالم ...

اره اینم هست 

جدا از نوارقلب ک گرفتن گفتن ضعیفه حرکات نی نیت هم کم بود؟؟؟؟

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️
عزیزم زود بری شاید اذیت بشی سعی کن بمونی خونه دردات شدید شد بری، انشالله ب سلامتی فارق بشی

اره از همین میترسم اخه بچه اولم ۳۴هفته بودم بدون درد ۲سانت دهانه رحمم باز شده بود و انقباض داشت شکمم 

بستری شدم امپول فشار زدن کیسه ابم پاره کردن خودشون 

۸ساعت درد کشیدم خیلی هم معاینه میکردن اذییت شدم 

ممنونم گلم سلامت باشی❤️🌹

💏👨‍👩‍👦‍👦♥️
اره از همین میترسم اخه بچه اولم ۳۴هفته بودم بدون درد ۲سانت دهانه رحمم باز شده بود و انقباض داشت شکمم ...

اره منم خودم خیلی اذیت شدم برا این ماما گرفتم